Salutare tuturor,
Sunt Marius și împărtășesc aceeași pasiune pentru SEO ca și voi. Sunt jurnalist, meserie de care ma simt foarte atașat și care are un mare potențial să facă bine, practicată profesionist și responsabil. Pasiunea pentru SEO a început atunci când mi-am făcut primul site de fitness.
Ce legătură are SEO cu profesia mea? Păi, în opinia mea, un jurnalist este un tehnician al informației, care trebuie să o preia din surse de bună calitate, să o prelucreze și să o livreze consumatorilor. Când finețurile artistice intră în produsul jurnalistic, de cele mai multe ori, calitatea informației scade; știu, sunt genuri jurnalistice în care ornamentațiile literare sunt permise, dar nu voi intra în astfel de discuții acum. Și iată cum am început să fiu pasionat de optimizarea onpage. M-a prins și mi-am dat seama că principiile acestei optimizări pot fi de folos atunci când scrii un text, te ajută să fii mai clar, mai succint și cel mai important, să nu te abați de la subiect.
Pe de altă parte, eu cred că viitorul media este online; nu prezic dispariția formelor actuale - cărțile există și vor continua să existe bine-mersi alături de PC, telefoane, tablete etc. - dar accentul se va pune tot mai mult pe informația furnizată online. Așadar, ca individ care prelucrează informația, mi s-a părut foarte interesantă provocarea de a face un articol bun, interesant, dar și relevant.
Din momentul în care mi-am propus să aflu cât de mult pot despre acest domeniu, am învățat lucruri care niciodată nu aș fi crezut că mă vor interesa vreodată și pe care niciodată nu aș fi bănuit că le pot pricepe(Html, Css, Php, MySql etc.), având în vedere că sunt un tip care urmat secția istorie-științe sociale la liceu, a terminat facultatea de Jurnalism, cu un master la UNATC și care are câteodată dubii cu tabla înmulțirii.
Mă bucur și mă onorează că am fost acceptat în această comunitate și sper să pot contribui cu experiența și cunoștințele mele.
For those about to SEO I salute you![]()

(Html, Css, Php, MySql etc.), având în vedere că sunt un tip care urmat secția istorie-științe sociale la liceu, a terminat facultatea de Jurnalism, cu un master la UNATC și care are câteodată dubii cu tabla înmulțirii.
Răspunde cu citat