Ok, imi scriu si eu postul introductiv:
Sunt Andy, din Bucuresti, nascut in 84. Scorpion cu ascendent in taur. Am descoperit promovarea web relativ recent (inceputul lui 2012), pana atunci aveam doar notiuni vagi adunate dupa ureche. Primul site la care am inceput sa lucrez are ceva succes dupa 2 luni - a ajuns pe prima pagina pentru 3 termeni totalizand cam 60.000 de cautari lunare.
Din pacate pentru sanatatea mea sunt foarte fixist si locul 1 a devenit obsesie
In restul vietii ma ocup cu tradingul instrumentelor financiare inca din 2005 ("forex" ca sa inteleaga tot poporul, doar ca "forex-ul" meu se cheama CFD on stocks and commodities, adica niste instrumente financiare care evolueaza putin altfel decat valutele si nu e o nebunie chiar asa mare in pietele respective).
Ca tehnici de optimizare sa zicem ca sunt cam 80% White Hat, dar completez si cu Black Hat pentru diversitate (doar n-o sa-mi fac 1000 de profiluri pe forumuri cu mana mea, nu?).
Si cea mai mare temere pe care o am e ca intr-o zi se vor termina locurile de pus linkuri, deci de cand m-am apucat de SEO traiesc zilnic intr-o cautare continua de locuri de pus linkuri si sortez manual sau semi-automat liste de mii de directoare si bloguri.
In rest - am terminat ASE-ul in limba engleza si citesc zilnic toate ziarele centrale din Romania, deci cand e vorba de content writing - o traducere de 500 de cuvinte din engleza (dintr-o gramada de domenii, scrisa corect din punct de vedere gramatical si adaptata in romaneste) nu e chiar o problema.
Micul meu cadou pentru Seopedia, asa de bun venit, este un program care pinguieste liste de linkuri si spune care sunt site-uri active sau nu. Just load a .txt file cu bloguri do-follow sau directoare si programul se ocupa de restul. Scriptul e cam vechi, deci va descurcati si voi cu mai putine facilitati
InfoLink 1.9 se cheama, nu stiu daca s-a mai vorbit de el pe forum sau nu; google si gasiti voi pagina de descarcare (ca sa nu pun eu linkuri chiar de la primul post).

).
Răspunde cu citat

(cel mult gri)