Salut,
Cred ca e cazul sa ma prezint, avand in vedere ca va vizitez de 2 ori pe zi (chiar daca nu postez foarte des - nu prea am multe de spus).
Am gasit acest forum cand am inceput sa optimizez site-ul firmei pt care lucrez - domeniul imobiliar. Acum sunt incurajat de rezultate si ma gandesc sa ma reprofilez / extind si in domeniul internetului. Poate sunt prea increzator, dar am vazut rezultatele si cred ca SEO este la ora actuala diferenta intre succes si esec pe internet. Am mai vazut si ca cine "a prins" un loc bun acum cativa ani pe web a uitat total sa tina pasul cu vremurile si cu noile tehnologii - sper ca in timp sa se vada ca au gresit.
Va multumesc pentru informatiile oferite si sper sa cream impreuna o comunitate puternica in lumea asta mica a internetului.
De asemenea cred ca, concurenta ar trebui sa fie considerata cei din afara, iar noi (romani, coforumisti) sa ne ajutam cat mai mult, si nu sa ne punem bete in roate. E loc destul pentru oameni inteligenti pe net, nu trebuie sa ne razboim intre noi.
Cu stima,
Silviu aka turbo / csv

Răspunde cu citat