Primul post il incep aici, dupa cum am confirmat si in mail. Ma cheama Catalin, am 14 ani si sunt blogger in cea mai mare parte a timpului.
Cam atat. Ma bucur sa fiu aici!![]()
Primul post il incep aici, dupa cum am confirmat si in mail. Ma cheama Catalin, am 14 ani si sunt blogger in cea mai mare parte a timpului.
Cam atat. Ma bucur sa fiu aici!![]()
Bun venit Catalin ! Si eu ma bucur cand vad ca Seopedia se improspateaza cu tineri .
Catalin, pentru o varsta asa frageda, inceputul e perfect. Sunt convins ca o sa faci treaba buna aici![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Uou ce de primire, multumesc! Multumesc!![]()
Daca stiam eu de bloguri si de seo la 14 ani, acum eram in top300 capital.
Salut Catalin si bine ai venit. Intr-adevar, asa cum a punctat si Nossfer, daca as fi stiut la 14 ani ceea ce stiu acum, sau macar sa ma fi intrat in acest mediu la varsta ta, altul as fi fost in momentul de fata ! Ai tot timpul inainte. Mult succes !
Ultima modificare făcută de Nichita; 14th August 2010 la 17:20. Motiv: Oboseala ! :-)
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
@Ganditorul, Catalin, nu Cristi.![]()
Scuze. Am editat. Eram obosit dupa o noapte pierduta & trezit la prima ora. Acum m-am trezit si procesez normal.![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)