Multumesc pt calduroasa primire. Sper sa nu deranjez prea multa lume cu stilu sarcastic sau incisiv, dar bine intentionat. Poate un pic dezgustat de calitatea oamenilor de pe forumurile din Romania, ba nu, scarbit de stilul romanesc "eu sunt Brusc VVillis si sunt cel mai tare samaritean, postez peste tot unde vrea muschiul meu, fara sa stiu defapt despre ce vorbesc". Am citit regulile de aici si sper sa nu am experiente neplacute.
Nu imi place sa vorbesc in plus sau in necunostinta de cauza. Daca voi posta, cu siguranta va aduce un plus de flavour in favoarea celor cu care comunic.
Ah, si nu-mi plac tehnicile conventionaleasa ca daca nu voi sustine ce scriu unii prin niste Best Seller-uri de SEO sau SEM sa nu fiti surprinsi, voi si argumenta. Nu sunt Gigi-Contra, doar imi place sa cred ca totul evolueaza si ce functiona acum 1 an in ziua de azi poate fi epuizat.
Numa' bine.

. Poate un pic dezgustat de calitatea oamenilor de pe forumurile din Romania, ba nu, scarbit de stilul romanesc "eu sunt Brusc VVillis si sunt cel mai tare samaritean, postez peste tot unde vrea muschiul meu, fara sa stiu defapt despre ce vorbesc". Am citit regulile de aici si sper sa nu am experiente neplacute.
Răspunde cu citat