Mar de la numele meu : Marian Ionescu
Sunt freelancer de 9 ani, am dezvoltat jocuri flash, scripturi php, design etc.
De 8 ani fac SEO, in mare parte pentru un client din Elvetia (intre timp am devenit prieteni ;).
Versiune printabilă
Mar de la numele meu : Marian Ionescu
Sunt freelancer de 9 ani, am dezvoltat jocuri flash, scripturi php, design etc.
De 8 ani fac SEO, in mare parte pentru un client din Elvetia (intre timp am devenit prieteni ;).
palex1988 de la numele meu ;) Pescar Alexandru + anul nasterii 1988
SEOIST - incepator :) de...sa vedem nu mai stiu exact, dar cred ca in vara implinesc 3 ani de cand sunt prin sfera SEO. M-am apucat de seo la webness timisoara, sub comanda lui Mircea Budean (my mentor) ! :)
domnualin -nu semnfica nimic, doar caractere aruncate :)
un nick destul de penal, ales la inscrierea pe forum fara sa cred ca voi ramane in comunitate. Asta este. My bad.
Hasouni - de la numele meu de familie Hasouna :-s
Sa ne abtinem si sa nu rademn dah ? :D
Da, nu sunt din RO teoretic , practic da.
Multi utilizatori noi in ultimul timp, cu nick-uri care mai de care mai interesante: GrindcoreVlad, Zimbru, BluMan, Wizard2000, DubluQ si altii... curiozitatea ma omoara!
zimbru s-a nascut undeva prin 2002 :] Este un nickname pe care il folosesc in jocurile online. M-am atasat de el, nimic special.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Cred ca acum poti sa scapi de aceasta povara, daca iti doresti
http://forum.seopedia.ro/discutii-ad...-pe-forum.html
Fascinat de copil de Tasmania, am ales ca nick-name capitala acestei insule, Hobart.
Este locul unde aș dori să călătoresc, dar e o destinație prea scumpă așa că mă mulțumesc și cu Halkidiki :D
BluMan .... nici nu mai tin minte de unde l-am scos .... aveam nevoie de un nick pentru mirc (acum multi ani) si am ales acest nume !
Acum am descoperit si eu acest topic
Am acest nick de prin facultate cand stateam noptile prin laboratorul universitatii si agatam fete pe mirc, inseamna ca iubesc viata, prefer sa ma concentrez pe partea frumoasa a vietii, ca am descoperit ca asa si realizarile sunt mai mari , si in sensul frumos.
Am mai avut unul dat automat de serverul facultatii cand trebuia sa ma loghez in sistem pe care il mai folosesc uneori pe softpedia.com, ca la contul lovelife imi da eroare cand vreau sa ma loghez uneori.
Salut,
Userul meu (niladam) nu e decât numele meu scris invers :)
ccnetwork = CC (CuCu) + Network
de cand m-am apucat de site-uri visez sa imi fac propria retea de site-uri .. sper sa si reusesc ..
incsemana ca-s haotic ce naiba sa insemne :)) cine ma cunoaste sau sta de vorba de 2-3 ori in viata cu mine imi zice: "apai ti se potriveste de minune numele"
eu nu prea inteleg de ce dar ma rog, asta-s eu.
CÂRCOT'AS, -Ă, cârcotasi, -e, adj., s.m. si f. (Pop. si fam.) (Om) care caută mereu ceartă, care e vesnic nemulțumit. - Cârcotă + suf. -as.
Sursă : DEX'98
And this is me :))
pai ppc-ppc :)) - pay per click poate pica (o) conversie . E mai actual ca niciodata =))
Hei, lume noua?
Ce inseamna username-ul tau?
P0recla--------asta e porecla mea.....suna ciudat,stiu
pgp - initialele numelui + design
Unele pers care au ochi alungiti zic cin-cin cand dau noroc.
maki prescurtarea de la makiavelli. Eram pe vremuri mare fan 2Pac, si makiavelli era numele unui album de-al lui.
username-ul meu vine din klingoniana si inseamna Cristian la puterea 2 H :))
Toate bune !
PS: este mai original asa...
Zii repede "seopedia" in klingoniana :))
este simplu "seopedia"
este ca si cum ai spune ... "zău cu limba scoasă" in pământeană :))
Salut!
Nimic special la username-ul meu. Remus este evident numele meu, iar 24 reprezinta ziua in care m-am nascut. :)
O zi buna!
PS. Sper sa nu se supere moderatorii ca primul meu post nu a fost aici...
ioan - numele
11 - eram clasa a 11 cand am adoptat nickul :))
bl - B liceu
e o tehnica aiurea, stiu :))
Numele de scena :D
adica.. esti actor .. si in spatele scenei esti altfel.. de ex HB ?!
Esti ipocrit cumva ? Caci eu sunt, fiind un artist, artistii sunt ipocriti.
Cu scuzele de rigoare pentru offtopic: Inocent, pe cine intrebi daca e ipocrit?
Raspuns ontopic: username-ul este prenumele meu.
Atunci toate-s frumoase daca n-ai fost ipocrit. Si ca sa te lamuresc (in caz ca esti chiar interesat), username-ul meu vine de la numele de scena (artist - muzica).
Eu mi.am schimbat recent username.ul. Actualul provine din prenumele meu si initiala numelui. L.am schimbat deoarece aveam nevoie de ceva mai serios/profesional.
Initial il foloseam in jocuri on-line, apoi m-am obijnuit cu el si il folosesc peste tot, bloguri & forumuri:rockon:
La un moment dat, din motive absolut secrete chiar si pentru mine, am fost nevoita sa aleg intre Cerasela si Crocodilä. A castigat Crocodilä pentru ca nu am vrut sa-mi folosesc numele real peste tot.
Crocodilä vine evident de la un crocodil care avea foarte multe in comun cu personajul Bulä.
Crocodilul Bulä = Crocodilä.
Deci nu are nimic in comun cu "idilä" sau "diläu" :)
Deci Cerasela este numele real?
da... dar am reusit sa ma obisnuiesc cu ideea :)
Asta e numele meu si atat !:D