Tudi vine de la Tudi. Si rimeaza cu Nudi.
Versiune printabilă
Tudi vine de la Tudi. Si rimeaza cu Nudi.
w!ll, nu am idee exact de la ce vine, dar stiu ca l-am ales intr-un moment in care doream un nick care sa nu aibe absolut nicio legatura cu numele meu (Florin), poate ca are putin legatura cu actorul Will Smith (mi-a placut foarte mult seria "The Fresh Prince of Bel-Air"), dar cand l-am ales mi-a placut foarte mult cum arata :) format mai mult din linii: w!ll -> |||||||
bruzli e porecla din armata, apoi am inceput sa o folosesc online
Ce-mi plac semnificatiile voastre ! :D cu ocazia bruzli mi-am amintit ca am si eu o porecla: "bucu" :D vine de la bunicu
Sa intru in randu lumii moderne.. mi s-a zis " ocealan" probabil de la talbiani, habar n`am .. cert este ca am numele asta de vreo 6-7 ani si cam atat.:)
ro - romania
iv - ivolve(evolve de fapt dar cu e suna nasol) asa ca a ramas cu "i"
asta a fost initial ,,dar daca stau si ma mai gandesc ar mai fii vreo doua semnificatii
:confused:
Nu de la talibani! E de la Kurzi :) http://en.wikipedia.org/wiki/Abdullah_%C3%96calan :)
:)) pe acolo :) mersi de info stiam de Abdullah dar nu i`am dat prea multa importanta. Esenta eu sunt..
Poison - de la otrava, ca sunt pus mereu pe cearta / hartza / mistouri. Asa mi se spune in lumea interlopa de vreo 10 ani, daca ai auzit de Poison te sfatuiesc sa fugi. Se stie , si pe net e nou : "Chuck Norris cand a auzit de Poison, si-a luat jucariile si a plecat" :) .
ma rog.. 17 e numaru' meu norocos.. so...
numele meu este catalin, nu ma ascund :P
Radu4us - vine de la numele meu si de la sugestia Yahoo din 1999 cand am descoperit internetul si mi-am facut si eu cont de mail.
Jalnic...dar de atunci am ramas cu id-ul asta...
Broscoi e o porecla din copilarie . Nu imi aduc aminte cine si de ce mi-a pus aceasta porecla . Parca m-am nascut cu aceasta porecla . In liceu am avut alta porecla .
Cand m-am inscris pe forum , mi-am adus aminte de aceasta veche porecla .
al meu vine de la denumirea unui site al meu :)
Pe mine ma intreaba lumea de unde pana unde ghinionist.pai ma jucam acum ceva vreme pe un site de poker si tot pierdeam, m-am decis sa imi fac un nick cu ghinionist si , culmea ... am avut mai mult success dupa asta, cred ca ii duceam pe multi in eroare!;)
gerrard este fotbalistul meu preferat:D
08 vine de la numarul lui d epe tricou,si totodatta si numarul meu preferat
Nu mai este nimeni dispus sa ne dezvaluie marile secrete ce se ascund in spatele propriiului nume de utilizator? Nu de alta, insa am observat o afluenta crescuta de membrii pe forum recent si curiozitatea ma omoara :tongue:
hai sa reinviu threadul :
sil <- din seal <- de la navy seals
camataru <- la liceu faceam pe camataru cu copiii care isi pierdeau banii la poker :p
a nu se confunda cu sile camataru :p
Nick-ul meu nu vine de la pronuntarea bâlbâită a lui craciun. Cristi a ghicit, asa ca urmati link-ul ca sa aflati. :)
forapathy .. initial era for_apathy dar intre timp am scapat de "_".. si inseamna "pentru/(pro) apatie" si reprezinta mai mult starea mea de spirit in general. :rolleyes:
Imi place foarte mult muntele, mai tot timpul sunt in fata celor cu care urc pe munte si de aici a plecat ideea ,,fiul muntilor" prescurtat FIUM
Sunt un mare fan al seriei "The fast and the furious" Nu prea sunt furios asa ca am ales acest nick-name, imi place cum suna. Asta nu inseamna neaparat ca sunt mai rapid decat voi :D
Edy12006 = Edy numele meu si 2006 anul in care am facut adresa de e-mail pentru ca pe cea veche nu am mai putut-o accesa. Am vrut sa fie edy2006 dar sugestia lui Yahoo a fost alta, asa ca am lasat ce s-a nimerit.
De atunci obisnuiesc sa utilizez acest username.
drakushorul - imi spunea un copil de 8 ani al unui prieten pentru ca ii se parea mai frumos decat porecla mea (draku) :D
Nimic. Doar suna american :))
luyzette:
"luy"(de la luiza, numele meu) + "zet"(asa obisnuia sa imi supa varu'meo:luyzet)+ "te"(eh...asa am vrut eu..ca sa para mai..frantuzecs:P)
:)
Da' l-ai disecat, nu gluma :))
Up.
O multime de membrii noi, care mai de care cu nick-uri mai ciudate: saladfingers, NEKHBET, Cucifer, Oxi_KisSs, OldOak, nex, imation256mb, etc.
Va asteptam cu un post si in acest thread.
Salad Fingers - caracter animat, pentru cei care nu stiu http://www.fat-pie.com/salad.htm - lumea zice ca ma reprezinta, eu nu cred :))
o prescurtare de la site ul meu.
Mai bine mai tarziu decat niciodata (thx Meetzah).
Imaginatia nu e punctul meu forte: Mike de la Mihai si ppc = pay per click - Adwords.
Chiar sunt deschis la sugestii de imbunatatire.
al meu nu inseamna mai nimic.
cand am facut contul nu am crezut ca voi ramane:) a fost creat cam la misto:)
numai ca am ramas ....................
Salut,
vall de la numele meu, Valentina
20 - atatia ani aveam cand m-am inscris pe forum :)
valentina, avem o traditie aici pe forum. Fiecare tipa nou inscrisa trebuie sa posteze niste poze cu ea :D
Ady, cum a mentionat si sandossu, am doi ani pe forum, din pacate sunt prea ocupata si nu am avut timp sa postez.
Asa ca sunt scutita de aceasta data.:P
Buna, Valentina. :) Cred ca lui Nosfer i-a placut avatarul tau si vroia sa se convinga ca e poza ta reala. :))
Salut Cristina, ma bucur ca mai gasesc colege preocupate de siteuri pe net.
Am pus avatarul dupa ce a postat Nosfer, asa ca practic era cutios sa stie cine sunt. Habar nu are ca am stat de vorba:)
PS. Imi cer scuze moderatorilor, am cam intrat in offtopic
@Nos: Hold your horses my friend! :)
Cat despre "nick"... pe vremea mIRC-ului aveam si eu, nu-l dau ca nu e important :D. Am zis ca e mai bine sa folosesc numele real cand fac business, sa zicem ca e personal branding.
Ah, she's kinda cute. Cred ca am si povestit de cateva ori daca tin bine minte. Net stuff, of course.