-
Un fleac, m-au copiat
Buna
Am observat azi ca un site concurent mi-a copiat in intregime categoriile si peste 80% din posturi
Site-ul meu este Manuale de utilizare în limba română
Site-ul cu furtul este Manuale de Utilizare - Produse Emag si Altex
Le-am lasat un comentariu pe care bineinteles nu l-au aprobat
Ce-as putea face altceva?
-
well, trimite mi un email la afiliere@altex.ro in care imi dai exemple concrete.
poti face acelasi lucru catre profitshare.
-
Eu am arunca un ochi pe cel care te-a copiat. Eu nu vad cam deloc content pe website-ul tau, decat manuale. El tot manuale are. Este foarte greu sa demonstrezi ca te-a copiat, avand in vedere ca nu ai deloc content.
E ca si cum ai spune ca download.com a copiat softpedia.com (pentru ca poti descarca aceleasi soft-uri).
Iar la categorii e acelasi lucru, nu poti avea copyright pe categorii.
Imi pare rau, dar nu vad cum ai putea demonstra.
-
-
Pai si el poate spune ca le-ai copiat de la el.
-
Eu am domeniul de 3 ani, domeniul nou are 25 zile..
-
Si unde este creatia ta care a fost copiata? Numele de categorii? Esti absurd. Apopo tu ai drepturi de autor pe manualele respective sau si tu le-ai copiat din alta parte?
-
Chiar nu se vad asemanarile?
Nici macar nu si-a batut capul sa schimbe denumirea categoriilor
Eu nu am nimic pe server hostat, sunt doar linkuri spre pagina producatorului..
Daca sunt singurul caruia i se pare ca am dreptate va rog sa inchideti topicul
-
Cioc-cioc Cipoc ce zici tu acolo ... ca daca eu mi-am deschis o gradina zoologica acum 3 ani nu mai are nimeni voie sa aiba aceleasi animale?! Sau zici altceva cum ca ai creat un animal nou in laborator si cineva ti la furat?
Un hot nu poate striga hotii - nu stiu daca ma intelegi!
Ba mai mult, daca eu fac un site de jocuri si pun aceleasi categorii ca alte 100 de site-uri pentru ca alea se cauta inseamna ca i-am copiat, am comis furt intelectual?!
-
Nu poti spune ca e copiat, sunt doar 2 site-uri non-content ce pun la dispozitie, mai mult sau mai putin legal (banuiesc ca nu ati cerut permisiunea producatorilor), niste manuale de utilizare.