ING sunt cei mai buni in materie de home banking
Versiune printabilă
ING sunt cei mai buni in materie de home banking
I use Visa Electron from Raiffeisen Bank. I also have access to Raiffeisen online and it's working great.
eu am card "Mondo" de la Transilvania :) Foarte bun . am dat 8 lei cand mi la facut pentru a-mi deschide cont in lei si euro !
Recomand ING visa electron + home bank (internet banking). Merge perfect cu paypal, google, moneybookers, etc.
am si eu o problema
am un card BCR Visa Electron Junior si vreau sal atasez contului
in cont am 3.22$
am introdus datele da imi zice
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
si am aflat ca trebuie sa sun la asistenta carduri bcr sa cer un cod
am sunat si miau spus ca trebuie sa fac un transfer sau asa ceva de 1.5 euro si 1$
deci ce sa fac?
TRansferul respectiv se face automat cand atasezi cardul, in cazul in care merge atasat.
Confirm si recomand Visa Electron de la Raiffeisen. Merge perfect, am si retras bani cu el din Paypal.
iti recomand sa il folosesti impreuna cu serviciul de online banking de la ei, este foarte util petnru ca iti poti pune instant pe card doar cati bani vrei sa platesti.
In rest il poti tine pe zero ca sa nu ai vreo surpriza si sa te trezesti fara bani.
Si inca ceva, NU folosi cardul de salariu sau unul pe care iti tii banii. Fa un card special pentru asta si foloseste-l cum am spus mai sus. E cel mai safe.
ING e jos palaria din punctul meu de vedere.
surfyx - pentru a testa ca esti realul detinator al cardului, paypal iti va lua 1.5 EUR de pe card, in extrasul de cont apare un cod, il scrii in contul tau de paypal, si asa se asigura ei ca tu esti realul detinator al cardului, dupa care iti returneaza, in 24 de ora, cei 1.5 EUR inapoi pe card.
Stiti ceva de ING WebCard? Vad ca se poate aplica online, dar contul curent este doar in lei. este ok pentru PayPal?