Visa Electron de la ING! Self bank + Home Banking = love :)
Cu varsta nu stiu care e treaba. Cred ca eram major cand l am facut.
Versiune printabilă
Visa Electron de la ING! Self bank + Home Banking = love :)
Cu varsta nu stiu care e treaba. Cred ca eram major cand l am facut.
Am fost la atatea banci de nu mai tin minte exact cum mi-au spus cei de la ING (apropo: stiati de banca ria ? sau atpbank, eu:nu!,dar le-am descoperit azi), parca mi-au spus ca pentru acel card fara taxe pentru elevi si studenti trebuie sa ai 18 ani si NU mi-au spus exact ca pot elibare un card pe numele meu de tip visa electron (in loc de o domnisoara draguta era o femeia batrana chiar.... :(, nu intelegeam nimic ), o sa incerc si maine la alta sucursala ING.
Ce ai mai facut ? Ti-ai facut card la ING ?
ce parere aveti de Visa Electron de la Alpha Bank? l-a incercat cineva?
eu am un card ing student in ron... se pot primi bani (ron) pe el de la alta persoana?
Unul dintre avantajele mentionate de catre producator este : "Iti primesti bursa sau banii de la parinti pe ING Card Student, nu mai stai la cozi", presupun ca in .ro inca se mai platesc bursele in RON si parintii trimit bani de buzunar in moneda nationala :]
Testul suprem : un transfer national (costa 2 lei cred, pentru procesare).
Succes.
Dragos, eu am card de la BT (Banca Transilvania) si il folosesc la contul meu paypal si nu am nici o problema.
PS: Nu am nici 18 ani si nu a trebuit sa ma duc nici cu vreun parinte sa imi fac cardul.