Buna,
am nevoie de 20 euro in contul de moneybookers. Pot da in schimb 20 euro in contul de paypal.
Astept pm de la cel ce vrea sa ma ajute cu aceasta tranzactie.
Va multumesc.
Versiune printabilă
Buna,
am nevoie de 20 euro in contul de moneybookers. Pot da in schimb 20 euro in contul de paypal.
Astept pm de la cel ce vrea sa ma ajute cu aceasta tranzactie.
Va multumesc.
cred ca te pot eu ajuta :)
din nou am nevoie, de data asta doar de 10 euro in contul de MoneyBookers.
Este careva dispus sa facem acest schimb?
merci.
chiar nimeni... ?
Sa verific MB sa vad cat mai detin in el ... daca e sa am 10euro te voi ajuta
Am si eu nevoie de MB 50$ (USD), ofer PayPal.
Am zis sa folosesc threadul prietenului delpi.
Multumesc,
chiar nimeni nu ma poate 'salva' cu 10 euro in moneybookers? :|
din nou cer ajutorul membrilor de pe acest forum...
As avea din nou nevoie de 10 euro in contul meu de MoneyBookers, iar in schimb ofer 10 euro in PayPal.
Sper de data asta sa ma poata ajuta cineva. Va multumesc!
Te pot ajuta eu.
Nu stiu insa care este paritatea euro/dolar (am contul in $).
In plus, platesti tu comisionul celor de la paypal.
P.S daca toti euro astia din MB sunt pt poker zic sa te lasi :)
tranzactie finalizata cu succes. Merci mult robyboy .
Prometeu, da sunt pentru jocuri online.... merci de sfat, dar totusi joc pe banii mei :D
cu mare placere.
Nu stiu daca mai e de actualitate, dar ma poate ajuta cineva cu 50$ pe moneybookers, contra paypal?
Te-as putea ajuta eu.
Detaliile le discutam pe PM.
Ma poate ajuta cineva cu 15Euro pe Moneybookers? Ofer 18Euro la schimb prin Paypal.
Astept PM.
Salut, am si eu nevoie urgenta de 5$ MB, dau 5 $ paypal.
Astept un pm.
PS: Roby, ti-am adaugat ID-ul de messenger.
Am fix 17.56$ paypal sa-i transfer MB. Astept pm sau ym.
Salut ! am nevoie de 4$ pe moneybookers , dau 4,20$ pe paypal
Salut, am nevoie de 10 euro in moneybookers, dau 10.50 euro in paypal.
eu v-as putea ajuta daca doriti..dati-mi un pm
Am nevoie de 15$ in moneybookers. Ii dau in paypal. As avea nevoie pana diseara la 21:00.
salutare,stiu ca este primul meu post pe forum deci nu pot fi de incredere. Am 4.57 euro in mB si as dori sa ii schim pentru paypal /alertpay / libertyreserve . Pentru userii fara vechime/posturi noi /rep va fi necesar sa trimita primii,iar pentru ceilalti voi trimite eu primul :clap:
va rog sa ma contactati prin PM :) O seara buna !
salut. am si eu nevoie de 2.5 euro moneybookers. trimit in schimb paypal. daca e cineva dispus sa ma ajute i-as fi recunoscator.
multumesc anticipat!
ps: trimit primul, dar doar la useri de incredere.
Salut!
Am si eu o nelamurire... trebuie sa trimit 10 euro cuiva , mi-a dat o adresa de mail si mi-a zis sa-i fac transferul din paypal catre moneybookers (adica catre respectiva adresa de mail). Deocamdata nu am cont nici de paypal, nici de moneybookers, intrebarea este daca imi fac cont paypal pot sa trimit bani intr-un cont de moneybookers? Sau trebuie sa apelez la un schimb cum am vazut mai sus? Sau mai bine sa imi fac direct cont de moneybookers?
Va multumesc anticipat.
Nu se pot transfera bani Paypal -> Moneybookers sau invers. Trebuie sa iti faci cont Moneybookers pentru a putea trimite banii.
multumesc pt info, am aflat deja asta pe propria piele... mi-am facut cont paypal, am trimis 10 euro la adresa de mail a aluia, i-a aparut si numele atasat mailului respectiv dar zice ca nu a primit banii, iar mie imi apare "recipient unregistered" la adresa de mail a tipului. o sa incerc sa-mi fac cont la moneybookers...
Salutare ! Am si eu nevoie de 10 $ in Money Bookers ...Ofer 10 $ paypal :|
Urgent va rog :|
weed_baiatalfa95 id meu ( de preferat )
Ofer 30$ Paypal pt 25$ MB. Urgent.
Am si eu nevoie de 6euro in MB, platesc 7euro in PayPal.
Ma poate ajuta cineva?
Merci!
dau 11 $ pay pal pt 11 $ moneybookers...am nevoie pana diseara...va multumesc ID meu este (chetahh_monster)
Am nevoie de 50 ron in moneybookers, dau in schimb paypal (+ o bere). Daca doreste cineva sa ma ajute sa-mi trimita un pm.
Multumesc.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
S-a rezolvat. Multumesc.
Am si eu nevoie de 10$ moneybookers. Dau in schimb paypal.
Multumesc anticipat!
Am si eu nevoie de 7GBP(lire) pe moneybookers. Dau in schimb pe paypal.
Multumesc anticipat!
am 50 $ pe paypal cine ma ajuta sai pun pe moneybookers
multumesc anticipat
te pot ajuta, astept pm