Am deschis acum o pagina de google si vad "Nou! Google Calendar: organizezi īntālniri şi arăţi programul prietenilor"
ce parere aveti? :D
Versiune printabilă
Am deschis acum o pagina de google si vad "Nou! Google Calendar: organizezi īntālniri şi arăţi programul prietenilor"
ce parere aveti? :D
Ati vazut asta (customized search results) ?
Eu inca nu o vad live ... dar ma astept sa apara in curand.
mi se pare geniala, din pacate la noi nu stiu cand o sa apara. tu nu ai cum sa o vezi live, pt ca nu ai ip de san francisco :P
Exemplul ala e cu San Francisco .. dar asta nu inseamna ca e numai pt respectivul oras.
Citat:
Over the next few days, you may start to see messages like this in the upper right corner of your search results page
Si vad ca nu scrie pe nicaieri ca e numai pt US.Citat:
Location. By default, we identify your approximate city location based on your computer's IP address and use it to customize your search results.
eu am glumit la faza aia. oricum partea serioasa era ca romania nu o sa aiba parte prea curand de asa ceva. in ceea ce priveste co.uk, cred ca ar trebui sa afiseze, dar cine stie.. poate inca nu au implementat... poate inca testeaza pe .com
da-ne de veste cand iti merge ;)
incredibil cate chestii dezvolta google
Problema este că le dezvoltă pe fiecare niţel după care le cam lasă baltă.. şi īn final au o groază de chestii dezvoltate, nici una calumea.
doro cred ca glumesti.
Nu stiu daca au lasat anumite proiecte intr-un stadiu in care ar fi putut sa mai dezvolte , dar e cert ca sunt cei mai buni
Google Chrome - in curand, browser de la Google bazat pe Webkit. FINALLY :clap:
Oare eu sunt singurul speriat ca asta e sfarsitul seo-ului?
nici mie nu-mi place idea, monopolurile nu aduc nimic bun ... iar G vor sa devina monopolisti ...
nici nu doresc sa-mi imaginez viitorul web asupra caruia un singur gigant va detine controlul absolut! :pray:
Avand in vedere ca va fi open source nu cred ca se va repeta povestea "Internet Explorer majoritar" si cu toate ca va inteleg temerile eu consider ca va fi o revolutie pt aplicatiile web (aspect care normal ma bucura).
Nu vad de ce ar fi sfarsitul seo (SE-urile vor indexa ca si pana acum).
si eu cred ca are impact asupra seo-ului... am bagat ceva pe blog despre asta.
astia or sa monitorizeze din browser TOTU. era ultimul lucru pe care nu il aveau. big brother.
mie nu imi place deloc.
peste cativa ani or sa te bage sa iti inserezi cod in site altfel nu te listeaza in google sau nu intra "browseru" la tine pe site.... tineti minte ce va zic...
Vreau sa-l incerc!!! :D
Oare cum se poate face rost de beta?
Azi am vazut in Google Webmaster Tools o noua functie:
http://googlewebmastercentral.blogsp...re-useful.html
Am vazut-o si eu ieri (cu toate ca intru din an in paste in webmasters :) ), nu mi se pare o chestie prea "cool" pentru ca (in mod normal) nu Google ar trebui sa stie mai bine decat tine ce este mai useful ... in plus este javascript :(
Au ei niste smecherii pe acolo dar pe mine cel putin nu m-a impresionat. Imi scapa ceva ?
Google Chrome ready for download: http://www.google.com/chrome
acum l-am scos si eu cred ca renunt la ff :)) ... imi place interfata grafica ....
ideea era un SO destinat publicului,cu ce ne avantajeaza unul privat?
Despre Google chrome :
- o interfata super easy ,curata ,simpla
- am eu impresia sau se incarca foarte repede paginile comparativ cu safari,ff3 si opera?
- putine optiuni ,pare chel :D
- toate site-urile mele sunt ok ,nici o distorsionare
- asteptam diferite plugins-uri ,extensii etc
- mi-a facut o impresie buna la prima intalnire
- dupa instalare m-a intrebat daca vreau sa folosesc G ca default SE :D,interesant
Da, si eu m-am mirat ca m-a intrebat daca vreau sa pastrez Live ca motorul de cautare default ;)). La fel, mi se pare ca incarca paginile f f repede...dar nu pot sa fac o comparatie chiar exacta pt ca am intrat doar pe site-ulrile mele sa vad cum "arata" (si nu a aparut niciun "bug" de design). In rest, pare cam simplist, nu cred ca o sa-l folosesc foarte des...
Si oricum, nimic nu "bate" unele Add-ons din Firefox, indispensabile pt development, SEO etc..
E echivalent la viteza cu IE No Addons (nu stiu daca l-ati incercat, e al naibii de rapid). o sa devina si chrome lent cand o sa aiba addon-uri. Am o vaga impresie ca deja s-a ajung la viteza maxima pe care o poate avea un browser. Asa cum e si la arhivatoare, poti comprima foarte mult, dar numai pana la un punct, algoritmii au ajuns in "punctul culminant", adica "mai mult de atat nu se poate dpdv algoritmic".
ff nasol :( :|
ia incercati :% in address bar :))
Ciudat e ca se inchide chiar si atunci cand dau click dreapta in omnibar.
google incepe indexarea fisierelor audio [link].
"the new service is designed to work with YouTube, and will catalog all the words uttered during an audio or video clip. Once collected, the transcript will be added to a searchable database that can be accessed in much the same way you search for text-based websites."
excelent! o sa putem cauta gemete in google :))
S-a lansat Google Moderator. Cred ca se vrea un fel de Yahoo! Answers mai profesional. De remarcat categoria "Ask a Google engineer".
Ce era pe net in 2001?
Daca nu mai stiti, poate va aduce aminte google:Google 2001.Citat:
In honor of our 10th birthday, we've brought back our oldest available index. Take a look back at Google in January 2001.
f haios, am cautat diverse informatii sa vad ce era in index acum 10 ani
Acum am observat ceva nou. Google ofera informatii despre numarul de autori la unele subiecte de forum cat si articole. Nu totdeauna aceste informatii sunt corecte.
Vedeti imaginea atasata.
Nu inteleg ideea, poti fi mai explicit ?
Poti vedea din SERP cate mesaje contine o pagina dintr-un topic anume.
De exemplu "13 postări - 3 autori" - in acea pagina se gasesc 13 mesaje scrise de 3 autori diferiti.