poate as putea sa te contrazic eu
pe eCupidon.ro, site de matrimoniale am pus reclama catre noi2.ro sa testez. era vorba despre bannerele CPA, pt care ar fi trebuit sa iau 30 de centi pt. fiecare membru inscris la ei...
dupa 41.360 de afisari am avut, spun statisticile din cont, 243 de clickuri si doar 15 persoane s-au inscris = 4.50 euro in contul meu.
ce am pierdut? dupa cele 10 zile cam cit a durat testul trafic.ro imi arata 2300 de vizitatori/saptamina in timp ce inainte erau cam 2800-2900. am dat codul jos si acum am ajuns din nou la 2800 vizitatori saptaminal si sunt in crestere.
concluzia mea este ca au o "rata de conversie" f. mica :)
oamenii intra pe eCupidon.ro DOAR sa-si faca prieteni, insa nu gasesc f. multi membrii, ce fac inchid browserul si deschid altul sa caute pe google un alt site de matrimoniale in timp ce eu le ofer niste bannere asa de frumoase spre noi2..... nu stiu poate ca asa fac, poate nu stiu ca pot sa faca click pe banner....
referitor la cei 228 (243 clickuri - 15 inscrisi) vizitatori trimisi de mine care nu s-au inscris banuiesc ca nu le-a placut noi2 sau erau deja inscrisi... :)
eu o sa astept sa vina google cu adsense si in romana...