Evident nu.Citat:
Este vorba despre site-ul din semnatura ? Pentru ca pe trafic.ro apare cu o medie de 14-15 vizitatori pe saptamana.
Versiune printabilă
Evident nu.Citat:
Este vorba despre site-ul din semnatura ? Pentru ca pe trafic.ro apare cu o medie de 14-15 vizitatori pe saptamana.
Daca ne-ai facut curiosi, poate ne spui si despre site ;)
Ok, am ezitat pentru ca am cedat site-ul si a cam fost facut praf intre timp (in special ca design). :( Este vorba de un radio online pe care l-am pus la punct in martie si ma refer la o perioada din luna aprilie. Adresa este http://www.live247.3x.roCitat:
Originally posted by eRwin
[b]Daca ne-ai facut curiosi, poate ne spui si despre site ;)
p.s. numarul reloadurilor in jur de 10.000.
am intrat si eu de curios pe contul de asociati si constat ca am 6.19 €.
De unde ?
Eu nu am folosit scriptul lor DELOC ! (cel de asociati)
l8r edit...
aveam niste pagini mai vechi
de care uitasem :)
este vb de CPA
Citat:
O reclama CPA se prezinta sub forma unui banner grafic care contine un link catre una din paginile Neogen. Poti alege dintr-o multitudine de bannere pe cel care se potriveste designului sau continutului paginii tale. E usor, comod si nu implica nici un cost. Castigi cate 30 de centi pentru fiecare utilizator care a ajuns prin intermediul reclamelor plasate pe site-ul tau si s-a inscris si si-a confirmat contul pe site-urile Neogen, a inregistrat CV-ul pe BestJobs, profilul pe NOi2 sau anunt pe Neogen. Si asta nu e totul! Daca un astfel de utilizator inscris prin intermediul tau doreste sa utilizeze produsele BestJobs primesti 20% din valoarea comenzii, iar pentru produsele Neogen Hosting (cu exceptia cazului in care se comanda doar domeniu) primesti 50% din valoarea comenzii.
Alege din tipurile de reclame CPA - BestJobs (34) - Noi2 (14) - Neogen (16) - Neogen Hosting (13)
M-am decis sa incerc si eu pentru cateva zile neogen.
Sa vad ei eu care e faza cu....aceste zvonuri.
O sa va tin la curent!
La voi reclama a aparut imediat?
Ca la mine nu apare ;)
Da, in momentul in care am introdus scriptul.Citat:
Originally posted by FireEyes
[b]La voi reclama a aparut imediat?
Ca la mine nu apare ;)
Ei bine la mine nu apare! ;)
http://www.einter.ro/bancuri/Radio-Erevan/pag-1.htm
vezi stanga jos!
Buna tuturor,
Programul de afiliati Neogen are anumite sisteme de siguranta care incearca sa reduca la minim incercarea de frauda. Printre acestea si limitarea de click-uri/ip, de aici si anumite diferente. Nu cred ca trebuie sa ne ascundem si sa spunem ca o parte din asociati incearca sa se imbogateasca peste noapte si efectueaza click-uri la gramada.
In privinta statisticilor, putem afirma ca cifrele corespund realitatii, iar celor sceptici nu le ramane decat sa contorizeze ce vine dinspre ads.neogen.ro
Asa cum a afirmat si Bruzli, daca toata lumea ar fi corecta, atunci nu am mai fi
ajuns la astfel de discutii, insa stim cu totii ca nu e cazul.
Daca click-urile s-ar trata direct intre advertiseri si publisheri, advertiserii ar mai avea de lucru si cu metodele de a impiedica aceste fraude. Asa, noi oferim un instrument prin care reducem munca tuturor si o facem mai usoara.
In ceea ce priveste click-urile insa, acestea se contorizeaza in mod egal, atat pentru publisheri cat si pt advertiseri. Pt fiecare click platit catre un asociat, se taxeaza tot un click pt advertiser. Mai trebuie spus ca in cazul advertiserilor, daca acestia o cer, li se pune la dispozitie un tabel cu toate click-urile efectuate pe reclama/bannerul contractat, iar in plus, de curand a fost lansata si optiunea de plata la mia de afisari, unde ca
si advertiser iti poti selecta paginile unde sa iti apara reclama.
Ca publisher, pentru a afisa reclame relevante si nederanjante pentru utilizatorii paginilor, exista filtrul de reclame.
Va doresc multe succese!
Maria Suciu
www.neogen.ro
Ce insemna pentru dumneavoastra click-uri la gramada ? Daca unui vizitator ii par interesante toate site-urile care apar intr-o reclama text de 120x600 pixeli si da click pe reclame diferite aceste click-uri sunt inregistrate ? (Nu stiu cate reclame text intra in acest 120x600, dar presupun ca minim 4).Citat:
Originally posted by Maria Suciu
[b]Buna tuturor,
Programul de afiliati Neogen are anumite sisteme de siguranta care incearca sa reduca la minim incercarea de frauda. Printre acestea si limitarea de click-uri/ip, de aici si anumite diferente. Nu cred ca trebuie sa ne ascundem si sa spunem ca o parte din asociati incearca sa se imbogateasca peste noapte si efectueaza click-uri la gramada.
In privinta statisticilor, putem afirma ca cifrele corespund realitatii, iar celor sceptici nu le ramane decat sa contorizeze ce vine dinspre ads.neogen.ro
Iar in ceea ce priveste contorizarea de ce apar diferente intre contul de adviser si statisticile publice de tip trafic.ro sau statistici.ro
Stim cu totii ca nu exista statistici exacte dar diferentele sunt prea mari.
Asta spuneti dvs. dar "corb la corb nu-si scoate ochii"; sunt multi detinatori de site-uri care ar accepta ca contorizarea sa se faca de catre adviseri si din cunostintele comune PhpAdsNew este destul de apreciat.Citat:
Daca click-urile s-ar trata direct intre advertiseri si publisheri, advertiserii ar mai avea de lucru si cu metodele de a impiedica aceste fraude. Asa, noi oferim un instrument prin care reducem munca tuturor si o facem mai usoara.
Daca a fost introdusa optiunea plata la mia de afisari cat primeste afiliatul pe mia de afisari ?Citat:
In ceea ce priveste click-urile insa, acestea se contorizeaza in mod egal, atat pentru publisheri cat si pt advertiseri. Pt fiecare click platit catre un asociat, se taxeaza tot un click pt advertiser. Mai trebuie spus ca in cazul advertiserilor, daca acestia o cer, li se pune la dispozitie un tabel cu toate click-urile efectuate pe reclama/bannerul contractat, iar in plus, de curand a fost lansata si optiunea de plata la mia de afisari, unde ca
si advertiser iti poti selecta paginile unde sa iti apara reclama.
Filtrul de reclame nu functioneaza, cel putin nu daca incerci sa filtrezi site-urile Neogen.Citat:
Ca publisher, pentru a afisa reclame relevante si nederanjante pentru utilizatorii paginilor, exista filtrul de reclame.