Postat în original de
kevinro
Incearca Neogen. Din cate mi-am dat seama, TaraFashion.ro a ajuns unde a ajuns prin Neogen si prin advertoriale in reviste de femei. Incearca de asemenea sa fii activ pe PR, poate iei ceva articole gratis in presa de femei. Ai un PR sau o Pi-aRa? Daca nu, iata ce trebuie sa faci: fa-ti o lista cu ziariste de la toate site-urile si revistele mondene (buget: 150 RON, ca va trebui probabil sa cumperi un vraf de reviste), dupa aia compune un text smecher cu o invitatie smechera (de dorit cu fundite, dantelute, pantofiori) - o poti face cu ajutorul oricarui butic mai rasarit, probabil o sa te coste si astea vreo 150 RON, eventual da si cu un strop de parfum pe invitatiile alea, apoi trimite-le prin curier (alti 150 RON?) la redactii doamnelor si domnisoarelor ziariste. Esenta mesajului invitatiei trebuie sa fie ceva de genul "Saru' mana, va invitam sa dati o tura pe noul magazin online pantofiori.ro, nu sa cumparati, doar sa va uitati." Ma rog, aici vezi tu ce scrii, daca nu te pricepi apeleaza la un copywriter. Eu zic ca multe ziariste vor fi bucuroase sa scrie despre tine. Toata actiunea ar trebui sa te coste cam 600 RON plus ceva timp pierdut, dar vei vedea ca rezultatele vor fi bune (aparitii gratis in presa tinta).
A, si inca un lucru: imi place cum arata magazinul tau, dar zi-i designerului sa bage si ceva elemente vegetale (vectoriale, fireste)... floricele, liane, frunzulite... nu se poate magazin roz fara floricele...
Aaa, doi: pai si sponsorizeaza, domnule, niste concursuri! Nemira (editura) are concursuri cu carti pe site-urile de femei, de ce nu s-ar ingramadi lumea la concursuri cu cizmulite? Dai o pereche pe luna si sponsorizezi nu's ce rubrica intr-un site roz, cu floricele si foarte trendi. Ma rog, chestia asta tot de PR tine, dar gandeste-te la ea.