-
Eu nu prea mă pricep la SEO, dar încerc să judec. Nu știu ce urmărești tu și nici nu știu ce urmărește Google. Eu, dacă povestesc romanul Enigma Otiliei, am cuvânt cheie "enigma otiliei" și știu sigur că miile de elevi care caută disperați rezumat la romanul ăsta vor da de mine. Poate că s-ar putea mai multe și mai bine, dar la atât mă pricep, deocamdată. De ce nu încerci și tu așa, pentru început ? Succes !
-
Sfatul meu ar fi sa te axezi pe cuvinte cheie mai putin populare, asta daca nu cumva vrei sa faci un adevarat brand si sa investesti cateva mi de euro in optimizare si promovare. Nu vad de ce te-ai axa pe cuvinte gen filme, muzica sau sport cand stii foarte bine ca niciodata nu o sa ajungi sus fara investitie majora.
Mergi pe ideea ca unele nise au si laturi mai putin aglomerate pe care poti aduce vizitatori pe blogul tau din cautari.
Totusi, continutul si modul cum o sa te ocupi de blog o sa fie cheia succesului, nicidecum niste cuvinte cheie, mai ales ca blogul tau este generalist.
O seara placuta.
-
Avand in vedere ca ai mai multe nise intr-un site iti va fi mai greu sa faci seo pentru toate acele nise.
-
Am citit si am vazut mai multe critici decat un ajutor, sper sa nu deranjez pe nimeni. Dar iti sugerez sa iti alegi cateva articole, pe care sa optimizezi cateva cuvinte.
Iata un exemplu de pe site-ul tau (ex: Translator Englez Roman). Ai putea sa incepi sa cumperi ceva advertoriale cu link catre acest url si asa mai departe. Sper ca nu am fost prea generalist si ca acest raspuns sa te fi ajutat intr-un fel.
-
-
avand in vedere ca e un blog personal, eu l-as optimiza pentru urmatoarele 3 cuvinte: blog personal, articole interesante, numele tau - asta daca vrei sa te gaseasca lumea dupa nume si sa-ti construiesti un mic brand.
atat timp cat nu e un blog de nisa, eu zic sa te concetrezi mai mult pe a construi o comunitate, adica cititori fideli. oricum, pe un blog personal nu au cum sa-ti vina f multi vizitatori din google. citeste aici un review interesant, ai ce invata.