Lovelife, iti mai dau un pont:
nu sunt eu femeie ca sa atrag privirile celor din jur insa cand intri pe un site afland de el printr-o reclama aflata pe tricou purtat de unul ce alearga prin parc cred ca retii mult mai bine decat atunci cand intri de pe o reclama adwords.
Mie asa mi se pare!
Inca ceva, sa zicem ca persoana vede tricoul insa nu intra, dar in 3 luni de zile trebuie sa traca de cel putin 5 ori prin parc, iar traseul de alergat in IOR este destul de vast acoperind intreaga suprafata a parcului!
Eu sunt foarte entuziasmat ca voi incepe antrenamentul dar mor de curiozitate sa vad in ce evolueaza campania mea cu reclama pe tricou!
Uite eu, am vazut pe un rucsac, herbalife si am fost interesat cand am ajuns acasa sa vad despre ce este vorba, pentru cultura mea generala de marketing.
Si mai este ceva: am intrat pe un forum de unde am inteles ca majoritatea celor care alearga prin parc pentru putina miscare sunt cei ce lucreaza la birou pe pc/laptop etc. asa ca vor fi interesati sa se uite de blog.Apoi acestia vor discuta pe blogurile personale de campania mea "mica dar voinica" si asa in 3 luni de zile se va duce vestea pana la unul care va veni pe seopedia si va intreba de aceasta campanie..(acesta fiind maximul).E cam greu dar poate, poate!
Sa nu uitam de voi cei care cititi acest topic, care presupun ca veti fi interesati de ascensiunea traficului in timpul campaniei astfel intiparindu-se in minte adresa blogului!
Hai ca e simplu!