-
Eu m-am cam săturat de explicaţii de astea puerile, după.
Ce e aşa de greu să pui un anunţ pe prima pagina sau să trimiţi un mail şi să spui: Vă anunţăm că în perioada următoare serviciul/pagina/ceva nu va merge, sau Facem update, ne mutăm, schimbăm servere ... ceva.
Mai am un "prieten" care-i prin America, ce l-aş mai ciufuli puţin că se apucă de modificări aşa brusc şi nu anunţă înainte şi iar mă trezesc că nu ştiu ce trebuie modificat ca totul să aibă sens.
-
Apropo de trafic ... e ca un mic drog pentru webmasteri ... Nu cred ca e webmster sa nu treaca zilnic de cateva ori pe acolo. Creaza dependinta :)
Insa ideea e ca hraneste un orgoliu de "cati au fost" care umbreste deseori calitatea site-urilor.
Am avut un request o data pentru cuvantul "tunsori" . Cu un simplu H1 wap - primul loc. Apoi au vazut ei asta si s-au apucat de editat singuri si au crezut ca vor fi acolo mereu . Evident nu a fost asa . Sunt inca pe prima pagina insa nu au facut nimic pentru continut ... Si in ziua de azi dau refresh sa vada cati le-au venit din acest cuvant ... insa nu au nici un client acolo pentru ca nu gasesti .. nimic :)
Cred ca e elocvent exemplul pentru ce inseamna pentru 90% din oameni TRAFIC
In ce ma priveste , e o resursa foarte buna care daca stii sa o folosesti e folositoare tare
-
mda, interesanta povestea cu traficul, si eu m-am cam saturat de el ...
de cand am pus G analytics ma cam doare in cot de trafic dar, asa cum s-a mai discutat, ai nevoie de trafic pentru a "demonstra" unor eventuali advertiseri "ce poti".
si-a fortat cineva creierii sa inventeze o metoda de a face cumva publice datele din GA? ma refer la sumar, nu la toate datele.
am vazut ca se pot face useri cu anumite drepturi ...
un mic icon in locul celui de la trafic si 2-3 mici explicatii despre logare? ....
-
shrub, si ce rost ar avea?
Daca cineva doreste expres sa afle ce trafic ai te contacteaza si astfel ii poti face un cont pe GA. Dar ca sa renunti la Trafic.ro doar de dragul de a renunta si sa faci tutorial despre cum sa vada fiecare gura casca statisticile tale pe GA mi se pare cam ciudat.
Eu unul am scos si trafic si neogen.
PS: corecteaza-ti semnatura :)
-
tocmai asta e ideea, unii m-au contactat dupa ce au vazut traficul :-).
corectat semnatura, multumesc
-
ar mai fi un motiv pt care lumea ramane la trafic.ro desi au analytics, pe trafic.ro se uita diferiti oameni care vor sa cumpere linkuri sau bannere de publicitate