Ma omule, ne mai spamezi mult? Tu chiar crezi ca aici esti la tine acasa si faci ce iti trece prin cap? Nu s-a abonat nimeni la tine la newsletter, sa ne anunti zilnic ca ti-au mai venit tie 3 vizitatori din se spam.
Versiune printabilă
Ma omule, ne mai spamezi mult? Tu chiar crezi ca aici esti la tine acasa si faci ce iti trece prin cap? Nu s-a abonat nimeni la tine la newsletter, sa ne anunti zilnic ca ti-au mai venit tie 3 vizitatori din se spam.
daca am facut seo spam .. am facut pentru ca nu stiam ce e . acum chiar nu mai fac .. si te rog .. dumnule tudi sa te calmezi .. si daca ai timp .. si chiar mai observi seo spam .. sa-mi dai un pm ..nu trebuie sa ne certam
Virusel, eu incerc sa fiu civilizat si nu vreau sa ma cert. Dar ma uit la tine in lista de posturi si 90% sunt link exchange, vand, schimb, anunturi cu ce preturi noi ai. Totusi, nu contribui cu nimic comunitatii, te folosesti numai de forum sa iti vinzi marfa si nu mi se pare ok. Stiu, de-aia exista zona Marketplace, sa se faca schimburi/vanzari, dar incearca sa aduci si ceva util, nu doar oferte sa scoti un ban de pe noi. Numai bine.
ok tudi