Vand reclama pe blog personal ce contine 1500 de vizite unice la zi. Pot oferi diferite marimi la diferite preturi. Preturile sunt negociabile iar blogul este al meu. Daca doreste cineva ii dau si factura.
Versiune printabilă
Vand reclama pe blog personal ce contine 1500 de vizite unice la zi. Pot oferi diferite marimi la diferite preturi. Preturile sunt negociabile iar blogul este al meu. Daca doreste cineva ii dau si factura.
da-mi pm / 125*125 px / luna
ti-am dat pm
125x125 si 468x60. bineinteles si adresa blogului :)
merci
v-am dat pm. Garantez vizitele care le-am scris in titlu .. medie de 1500unici/zi .. in trafic imi arata cam 1200 dar in google am minim 1500 pot face screen pe ultima saptamana pentru cei interesati.
PM cu oferta de pret te rog.
ti-am raspuns
inca valabil anuntu
o oferta si link-ul te rog
ti-am dat pm
oferta si linkul, toate dimensinile
v-am dat pm la toti din nou cu preturi noi pentru toate marimile .. adica ce ofer eu .. perioada e pe o luna .. daca luati de la 3 luni in sus .. mai lasam un pic
pm please
trimite te rog si mie oferta
am trimis pm
Si eu oferta.
ti-am dat si tie pm ..
up up up
reduceri de pret .. bannerele incep de la 100 ron cea mai mica dimensiune si maximu e de 300 ron cel mai mare banner ... sub 1500 nu scade
Vizitatori în ultimele 24 de ore: 1.504
Vizitatori în ultimele 7 zile: 9.356
am reduceri mari la preturi .
Ma omule, ne mai spamezi mult? Tu chiar crezi ca aici esti la tine acasa si faci ce iti trece prin cap? Nu s-a abonat nimeni la tine la newsletter, sa ne anunti zilnic ca ti-au mai venit tie 3 vizitatori din se spam.
daca am facut seo spam .. am facut pentru ca nu stiam ce e . acum chiar nu mai fac .. si te rog .. dumnule tudi sa te calmezi .. si daca ai timp .. si chiar mai observi seo spam .. sa-mi dai un pm ..nu trebuie sa ne certam
Virusel, eu incerc sa fiu civilizat si nu vreau sa ma cert. Dar ma uit la tine in lista de posturi si 90% sunt link exchange, vand, schimb, anunturi cu ce preturi noi ai. Totusi, nu contribui cu nimic comunitatii, te folosesti numai de forum sa iti vinzi marfa si nu mi se pare ok. Stiu, de-aia exista zona Marketplace, sa se faca schimburi/vanzari, dar incearca sa aduci si ceva util, nu doar oferte sa scoti un ban de pe noi. Numai bine.
ok tudi