Salut. Ți-am trimis pentru două advertoriale pe 15 decembrie iar pe 23 decembrie te-am rugat să le postezi peste o lună. Ți-am trimis pe 7 și 10 februarie legat de advertoriale și nu ai răspuns. Îmi poți da refund dacă nu le mai poți posta.
Salut. Ți-am trimis pentru două advertoriale pe 15 decembrie iar pe 23 decembrie te-am rugat să le postezi peste o lună. Ți-am trimis pe 7 și 10 februarie legat de advertoriale și nu ai răspuns. Îmi poți da refund dacă nu le mai poți posta.
Salut, pentru ca nu imi plac oamenii nemultumiti si vreau sa vad toata lumea multumita vin si iti fac aceasi oferta pentru 2 dintre blogurile mele cu exceptia primelor 3 din oferta mea (adica cele 2 personale si Digipedia) la acelasi pret de 75 de lei. Ma poti contacta pe PM sa iti dau lista cu bloguri,, sunt peste 50 in momentul de fata. (Si mai fac o precizare, aritcolele sa nu fie pe nise mai sensibile cum ar fi cazino, jocuri de noroc, poker, sex, medicamente)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)