Tot nu m-am prins ce experiment e. E clar ca va ajunge mai sus pana te ia la ochi concurenta si va suplimenta si ea numarul de linkuri.
Versiune printabilă
Tot nu m-am prins ce experiment e. E clar ca va ajunge mai sus pana te ia la ochi concurenta si va suplimenta si ea numarul de linkuri.
UPDATE: Am uitat complet de experiment, fiind prins cu alte lucruri... Cuptor cu Microunde | Vrei un cuptor cu microunde nou ? Cele mai mici preturi la cuptoarele cu microunde! a ajuns pe pagina a doua la cautarea cuptor cu microunde... fara sa misc un deget de atunci...
De ce nu ar fi ajuns? :)
De ajuns a ajuns, dar vedem ce zice experimentul dupa cateva update de algoritm, daca se mentine.
Se va mentine. Pe expresie nu e cine stie ce batalie asa ca nici concurenta nu are motiv sa contracareze cu linkuri noi. Urmatoarea tura de cumparaturi masive o sa fie inainte de paste, cand e putin probabil ca microunda sa fie targetata ca si cadou.
In plus, pentru acea scula mai trebuie si retete.
Din cate vad trafic.ro/tools ofera:
1.348 peste la cuptor
1.127 pastrav la cuptor
991 ciuperci la cuptor
830 macrou la cuptor
718 iepure la cuptor
673 cartofi la cuptor
639 pulpe de pui la cuptor
554 pui la cuptor
546 curcan la cuptor
431 carne de porc la cuptor
Se refera la cuptor cu gaz/electric, unde oamenii cam stiu timpii.
offtopic: personal nu am, nu vreau nici macar pe gratis pt ca am rezerve cu tipul acela de radiatii. Daca gasesc insa reteta de cozonac cu mac la microunde... poate as risca.
offtopic: :) Cozonac cu mac la microunde :) Mai bine o mașină de făcut pâine cu funcția aceasta...
Sunt curios în continuare dacă stagnează sau mai urcă, eventual dacă ajunge singur (fără să-i mai fac nimic) pe prima pagină... Dacă nu și nu, o să mai aduc ceva link-uri...
UPDATE: din păcate nu am timp să continui experimentul (dacă-l pot numi așa) și donez domeniul (cu tot cu site eventual :) ) primului pm (utilizatorului care-l trimite) pe care îl primesc. GRATUIT!
S-a terminat? Numa acuma am aflat de el :(