De ce sa nu apara? Totul e perfect conform specificatiilor google.
In timp nici o pagina nu e sigura.
Ce are el am si eu in semnatura, site pt un amic electrician, facuta ca sa fie (buget redus, il astept cu gratarul si restul de content).
Versiune printabilă
De ce sa nu apara? Totul e perfect conform specificatiilor google.
In timp nici o pagina nu e sigura.
Ce are el am si eu in semnatura, site pt un amic electrician, facuta ca sa fie (buget redus, il astept cu gratarul si restul de content).
Ce e de sesizat aici e lipsa de importanta a continutului (pana la review manual eventual), linkurile fac mai tot jocul, si daca ar fi ceva aiurea scris acolo despre subiect, tot aia e, linkurile pot promova continutul slab in detrimentul continutului mai bun, aici e marea problema. Intre doua siteuri despre un produs, ambele de review-uri, unule scrise aiurea, unele folositoare, Google nu poate sau nu vrea sa faca diferenta decat prin linkuri la ora actuala. "Content is king" ala e mit, e doar pentru a crea un nume in online dar nu pentru a te pozitiona.
@haos da, abia l-am cumparat (domeniul) si am zis sa fac un mic test...
Exact, cum ramane cu Content is King? Vreau sa il si stabilizez la un moment dat, sa vedem cat timp rezista, dupa care sa ii punem si continut de calitate sa vedem ce se intampla in continuare...
Momentan nu e in Top 100... I-am adus cateva link-uri cam rapid, sa vedem, sa vedem...
La actuala pagina o sa fie mai greu datorita contentului relativ mic, motiv pt care o sa fie nevoie de mai multe linkuri. "Elecricianul meu" are mai multe sanse.
Cat despre content is the king - corect. E mit. Tocmai ma documentam pe xilitol: atat articole care spun ca e un produs natural cat si cele care zic ca e chimicala pura rankeaza la fel de bine :)
@dontedro
Mai mareste continutul la 300-400 de cuvinte si mai micsoreaza valoarea meta title=. In 2 sapt - 3 luni se va ridica si cu actualele linkuri. In momentul in care linkurile noi se termina, o sa pice cu succes.
Il mai las putin si dupa ii pun si continut... Multumesc de sfaturi!
Continutul bun e mit si directoarele sunt la putere...
Pe nisa asta nu conteaza contentul pentru ca e nisa tehnica. Continutul conteaza acolo unde unicitatea e importanta. In domeniile tehnice, nu are ce sa fie unic: Watti, Volti, tabla, temperatura, etc, sunt chestii intalnite la toate electronicele. N-ai ce sa "unicizezi", asa ca poti sa stai linistit, ca poti sa ajungi chiar si pe locul 1 cu acel site DACA nu te ia radarul.
Eu zic ca o sa te ia radarul, pentru ca aduci prea repede linkuri. Eu de obicei le adun in 4-6 luni si asa nu ma ia niciodata radarul :D
Sa va dau niste idei de continut pentru site, idei luate de la un concurent care are linkuri numai din directoare de articole si care a aparut de nicaieri in top 5 pe cautarile importante. Omul a scris articole in care are 2 paragrage de text si apoi o lista cu cateva sute de propozitii care sunt de fapt titlurile gasite in google pentru cautarile respective. Sa spunem ca a scris un articol despre cuptoare samsung, el a facut un articol cu o lista ce cuprinde sute de randuri cu fraze gen "cuptor samsung XS-1000", "cum se spala cuptorul samsung" s.a.m.d. Tot site-ul e numai asa, plin de articole care n-au nimic util pentru vizitator, in afara de cele 3 reclame adsense inserate din cand in cand in lista. Asa site sa tot faci, publici o lista cu cuvinte related, obtii cateva zeci de linkuri dofollow din directoare de articole si hocus-pocus esti pe prima pagina. Panda FTW!
Merita testat și acest lucru... :)
Update: Nu am mai făcut nimic către/pe site, am verificat astăzi și e pe locul 35 (pagina 4) pentru expresia cuptor cu microunde ...
Îl mai las să văd dacă urcă în continuare și după îi mai aducem link-uri de întărire. Urmează și faza în care punem conținut, după ce ajunge pe prima pagină...