@ ontopic: Va multumesc frumos pentru ofertele facute! Sper sa pot raspunde tuturor si sa nu omit vreun mesaj! Va voi raspunde in curand tuturor! Astept in continuare oferte de link-uri si advertoriale ieftine pe site-urile/blog-urile dvs.

@ offtopic: Am scris limpede si clar ce ma intereseaza ... Am primit pana acum cateva zeci de oferte ale oamenilor care mi-au inteles mesajul! Sincer sa fiu, eu nu inteleg semnificatia acestui mesaj. Repet, cei care nu sunt interesati, pot sa taca ... tacerea inseamna mai mult decat o mie de cuvinte! Eu caut ceva anume, stiu ce ofer, stiu ce trebuie sa primesc si rezumatul meu e terminat. Apropo, colaborez cu oamenii de pe acest forum de cativa ani buni si cu altii (care nu au legatura cu forumul) de peste 8-9 ani asa ca nu au fost niciodata probleme in a cumpara ofertele propuse de cei care lucreaza in mediul online!

Apropo, te ajuta cu ceva sa faci un numar de postari cat mai mare aiurea? Mesajul acesta mi-l puteai trimite foarte elegant si frumos prin PM! Ti-as fi raspuns cu mare drag!

Mult succes in continuare domnule Vali D!

Citat Postat în original de Vali D Vezi Post
Inca un topic de gen "link-uri ieftine pe site-uri bune"

Ce inseamna pentru tine ?
1. Site bun
2. Link ieftin