Ontopic : "Salut, daca un site cu vechime de 6 ani si PR 4 primeste un link de la un alt site cu PR 7 (care nu este site wide), site-ul ce ce primeste link-ul risca foarte mult?
Va multumesc!" , in primul rand din punctul meu de vedere abordarea este una gresita, la fel si raspunsurile, sa va explic de ce cred eu asta : Am vazut de multe ori pe acest forum si nu numai , oameni care se concentrea prea mult pe link-uri, in ce zi a fost pus, ce ancora a avut, ce PR, ce nisa, ce locatie, director sau nu in cautarea unei retete perfecte prin care sa il pacaleasca pe google, uitand complet de design, usability, marketing etc etc , toate lucrurile pe care le implica un business online (site) si pe urma plang ca google e rau, ca face update-uri, ca e nesimtit ca am pus si noi 2-3 comentarii pe bloguri si niste profile pe forumuri, 'ca la carte' 2-3 pe zi, cu ancore variate, velocity bun, cum am citit noi, si el ,google e rau.
Gaby, nu conteaza ce vechime are site-ul tau , ce PR sau de ce la PR primeste link , nu risti deloc daca totul e natural, crezi daca daca lanseaza Apple maine un site, nu o sa aibe link-uri PR7 ? Crezi ca o sa fie penalizat ? Crezi ca or sa sune repede la BBC sa le zica sa le scoate link-ul ca au un site nou si le e frica sa nu ii penalizeze google ?