Am ras cu lacrimi la postare dar m-am abtinut sa fac off topic. Dar daca voi ati constatat nu pot decat sa confirm si eu ca este o metoda rromeasca de a atrage clienti. Mai ales ca forumul acesta inca are membri cu capul pe umeri.
Versiune printabilă
Am ras cu lacrimi la postare dar m-am abtinut sa fac off topic. Dar daca voi ati constatat nu pot decat sa confirm si eu ca este o metoda rromeasca de a atrage clienti. Mai ales ca forumul acesta inca are membri cu capul pe umeri.
Multumesc pentru - negative, vroiam sa vad si parerea altora despre asta dar cat sa nu fac reclama :) , dar vad ca unii cred altceva.
Legat de asta, sunt afacere (SRL) nu orice site deschis peste noapte (asta pentru hateri). @Serkann nu toti stau perfect la partea de promovare insa topicul a fost deschis pentru cu totul altceva, asa am putut observa interactionarea vizitator-site si am aflat lucruri pe care trebuie sa le adaug.
Topicul nu e facut pentru clienti ci pentru a afla ce mai am de facut, un bun exemplu a fost gupi care a zis din start ce mai e de facut.
GentNET a fost inregistrat in prima faza pentru a fi o comunitate si dupa mi-a suras ideea cu serviciile de gazduire :), de aceea nu a fost luat pe viata, dar il voi lua ca sa nu mai existe "guri rele" care sa creada ca sunt un puști care n-are ce face.
Daca pot o sa modific acum titlul daca nu rog un moderator sa o faca .
Nu titlul e problema, ci faptul ca vorbesti despre tine la persoana a 3-a plural.
Din primul post mi-am dat seama ca iti faci reclama, insa nu am vrut sa fiu rautacios. Fi direct ai de castigat, tind sa cred primeai mai multe pareri daca ziceai ca e afacerea ta, primeai sfaturi constructive.
PS: puteai sa pui link-ul si la semnatura, aveai de castigat. Acum dupa ce ai dat cu "bata in balta" e greu, crede-ma stiu din proprie experienta.
Ok, rog un moderator să dea coș/arhivă și fac alt topic :) ca să nu mai fiu înjurat în reputații negative cum au făcut unii.. Unii cu toate că sunt maturi înjură mai rău ca țiganii.