Ce parere aveti ? Vad ca incearca un start-up in gazduire si au preturi destul de bune pentru KVM.
Versiune printabilă
Ce parere aveti ? Vad ca incearca un start-up in gazduire si au preturi destul de bune pentru KVM.
Eu sunt mai cârcotaș de felul meu:
- începi o afacere și nici măcar domeniul web nu e înregistrat pe numele tău ?
- pui portalul clientilor si formularul de comandă fără o minimă protecție SSL ?
- nu investești într-un certificat SSL valid ?
Succes în continuare.
Din cate stiu eu domeniile .ro nu se inregistreaza pe nume.
No pai vezi ca se poate, doar ca e mai scump, urat mod de ati face reclama, nu stiu cum de dau unii de site-uri de gazduire facute ieri.
Sunt multe firme care nu au domeniul inregistrat direct pe firma lor probabil din comoditate, de ce ar fi acest lucru un impediment in vinderea unor servicii de calitate?
Nu stii bine, orice domeniu .ro care nu e luat anual e inregistrat pe numele persoanei sau firmei care il comanda.
Daca o firma de hosting nu isi permite sa cumpere domeniul acela "pe viata" si il cumpara doar anual ce incredere pot avea clientii ca va mai exista anul #2 ? E un minim de seriozitate aratata clientilor...
Cu siguranță este al lui, altfel cum să ne explicăm că pe prima pagină a site-ului este un clip care-i încărcat pe canalul Matei Irinel Offișhăl?
:), sa speram macar ca invata ceva din treaba asta... Vad atatia pusti care incearca sa isi promoveze "afacerea" prin metode de genu asta de parca userii de pe forumuri genul seopedia sunt prostanaci toti...
Cred ca am incercat si eu asa ceva pe la 16 ani, si mi-am dat seama ca mai mult rau imi fac si am preferat sa las clientii sa scrie in diverse locuri.
@Matei
Un client fericit cu ce ii oferi o sa fie o reclama de 10 ori mai buna decat 100 de topicuri de genul asta. Toti care am facut la un moment dat o afacere de orice fel stim ca e greu sa atragi primii clienti, dar sunt metode mult mai bune decat topicuri de genu asta ;)
Ne crede prosti.
Am ras cu lacrimi la postare dar m-am abtinut sa fac off topic. Dar daca voi ati constatat nu pot decat sa confirm si eu ca este o metoda rromeasca de a atrage clienti. Mai ales ca forumul acesta inca are membri cu capul pe umeri.
Multumesc pentru - negative, vroiam sa vad si parerea altora despre asta dar cat sa nu fac reclama :) , dar vad ca unii cred altceva.
Legat de asta, sunt afacere (SRL) nu orice site deschis peste noapte (asta pentru hateri). @Serkann nu toti stau perfect la partea de promovare insa topicul a fost deschis pentru cu totul altceva, asa am putut observa interactionarea vizitator-site si am aflat lucruri pe care trebuie sa le adaug.
Topicul nu e facut pentru clienti ci pentru a afla ce mai am de facut, un bun exemplu a fost gupi care a zis din start ce mai e de facut.
GentNET a fost inregistrat in prima faza pentru a fi o comunitate si dupa mi-a suras ideea cu serviciile de gazduire :), de aceea nu a fost luat pe viata, dar il voi lua ca sa nu mai existe "guri rele" care sa creada ca sunt un puști care n-are ce face.
Daca pot o sa modific acum titlul daca nu rog un moderator sa o faca .
Nu titlul e problema, ci faptul ca vorbesti despre tine la persoana a 3-a plural.
Din primul post mi-am dat seama ca iti faci reclama, insa nu am vrut sa fiu rautacios. Fi direct ai de castigat, tind sa cred primeai mai multe pareri daca ziceai ca e afacerea ta, primeai sfaturi constructive.
PS: puteai sa pui link-ul si la semnatura, aveai de castigat. Acum dupa ce ai dat cu "bata in balta" e greu, crede-ma stiu din proprie experienta.
Ok, rog un moderator să dea coș/arhivă și fac alt topic :) ca să nu mai fiu înjurat în reputații negative cum au făcut unii.. Unii cu toate că sunt maturi înjură mai rău ca țiganii.