-
1. Cel mai probabil in 2-3 saptamani voi da drumul acestui sistem. Voi furniza un formular de inscriere.
Cei care acceseaza mai rar forumul si doresc sa participe, pot sa scrie aici sau sa imi trimita un mesaj privat ptr a-i anunta.
2. As dori niste pareri legate de pachete, incerc eu ceva.
Datacenter specializat: Da
CPanel: Da
Spatiu: 300Mb
Trafic: 3Gb
Db: 3
Emailuri: 3
Altele:...
Le pun limitate doarece doresc sa sa participe in sistem cu siteuri de tip satelit/suport.
Pot sa le mai restrang, gen o singura baza de date este de ajuns samd?
3. Se poate face si schimb de hosting.
4. Nu se vor accept siteuri din domenii care pot naste anumite intrebari, voi cauta ca vecinii de gazduire (de IP, poate chiar clasa de IP) sa aiba o companie decenta, selecta as putea spune. Vor fi si o parte din siteurile mele acolo.
-
-
Citat:
Postat în original de
paulpadurariu
ai dat drumul?
Da, insa nu in mod oficial (formular public de inscriere), cum dorisem initial.
Nu pare cazul tau, dar tin sa mentionez inca o data ca sunt foarte selectiv: pe langa siteurile ilegale (sau suspecte de a fi ilegale) nu voi accepta nici siteuri din domenii mai putin bine vazute precum jocuri, bani online, divertisment samd
Motivul este ca doresc sa pastrez starea "curata" a acelor IP-uri. O parte din siteurile mele vor fi pe acel vps, ca sa nu bag placa cu "acord o mare atentie serviciului acordat colaboratorilor". Marea parte acelor ip-uri nu au, cel mai probabil, niciun istoric ptr hosting. Cel putin recent sigur nu au.
Trimite-mi un PM cu o adresa de email pentru a continua discutia in privat.
PS: am destul de multe tangente cu orasul tau. :D
-
Ti-am trimis email, da-mi te rog un raspuns, inclusiv daca e "nu [mai] sunt interesat".
As ruga ca propunerile sa vina pe topicul de oferta, nu pe acesta de tip chestionar.
http://forum.seopedia.ro/hosting/272...ntra-link.html