-
Hosting down?
Salutari...are cineva site-ul down, hostat la MXHost.ro? Site-ul este down de multe minute si au mai fost momente in cursul zilei. Abia ce am inceput impartirea unor flyere pentru un mic business si sa am site-ul down e chiar rusinos! Sunt dezamagit.
-
Site-ul sau serverul ? Sunt doua lucruri diferite. Care este domeniul (sau IP-ul) ?
--
LE: poti da in PM
-
-
-
Citat:
Postat īn original de
stanccone
Site-ul este offline.
Sa nu ai probleme legate de resource usage, si de aceea sa apara ca si 'offline'. Daca spuneai si despre ce site este vorba, puteai primi raspunsuri mai concrete de la colegi. La fel de usor poti avea IP-ul banat in firewall si sa nu poti accesa serverul respectiv.
-
Multumesc de implicare baieti. Acum pare totul ok. Nu stiu care a fost cauza dar s-a rezolvat pentru moment.
-
Eu iti recomand sa foloseste un proxy cand ti se mai intampla asa ceva, e posibil ca site ul sa fi picat pentru 2 minute iar pc ul tau sa il fi pastrat in memorie cache ca fiind down,mi s-a intamplat si mie, asta fiindca am ip dinamic de la rds.
-
Posibil si asta, dar am dat si delete la cache, am incercat si alt browser. De la RDS am si eu si ma gandeam sa dau o reconectare dar s-a rezolvat intre timp.
-