-
Mari papagali baietii de la Spatiul.ro !
Mi-am cumparat recent un soft de generare Sitemap, si l-am limitat sa foloseasca doar 16 Mb de memorie, iar in timp ce-mi genereaza harta site-ului imi cade absolut tot!
I-am contactat pe baietii aka "tehnic" si la toate intrebarile mele "nu stiu, nu stiu, nu stiu" imitandu-l perfect pe bolnavu ala de pe youutube cu "nu stiuuuuu" haha.
Am plecat de la ei, sunt prea frecati, acuma 2 zile la fel am vrut sa-i intreb ceva si mi-au raspuns: "nu stiu, nu stiu" si cica ei pot sa ma ajute doar cu informatii legate de "gazduire" de parca as mai avea ceva de aflat cand este site de prezentare.
O groaza de probleme cu astia. Mai ales ca sunt si mincinosi, mi-au spus mai demult ca limita mea de memorie este 64 iar acuma vad din sitemap ca n-am mai mult de 32, iar posibilitatea de a mari memoria din htaccess este restrictionala. Cand bag comanda imi blocheaza tot site-ul, plini de artificii pe ei Spatiul.ro.
Ma duc pe mxhost, si asa au oferta asta grozava de sarbatori.
-
eric ..de cand si-a mutat spatiul serverele in Iasi , in locatie proprie numai probleme am. Si mai grav este ca a aparut incompetenta si raspunsurile in doi peri la angajatii care au fost bagati in firma.
le dadeam nota 12 din 10 pana asta vara, mai ales lui ..Aex ( parca asa il cheama) cel care a dezvoltat afacerea. Este un tip de nota 11, chiar si la 12 noaptea m-a salvat din probleme mari, de multe ori. Este abordbil, la telefon, serviabil si priceput.
Am 3 pachete la ei pe 3 IP uri diferite.
Insa in ultima jumatate de an..mi s-au blocat/au cazut sau au mers cu caruta de multe ori , chiar si de 2 ori pe saptamana. Pe ansamblu incarca mai greu siturile decat inainte.
In plus am numai raspunsuri aiurea de la tehnic, exceptandu- l pe Alex. Am ajuns chiar sa le dau intr-o vreme si raspunsuri la nervi atacat mai mult de stilul de a ma aborda ca ,,client decat de problemele tehnica care pana la urma se rezolva.
In viziune alor exclusiv , de 6 luni problemele sunt numei in curtea clientului..chiar daca le aduc probe..
Se vede ca a angajat oameni care nu au spiritul lui si nici motivatia sa faca ce a facut el atatia ani..or sa piarda. Inca mai stau la ei..din comoditate. preturile oricum sunt mari de acum fata de piata.