pai stirile preluate de pe alte siteuri ce sunt?
Versiune printabilă
pai stirile preluate de pe alte siteuri ce sunt?
a. ma referam la serviciile speciale de acest gen oferite de siturile respective, care-ti dau scriptul doar sa-l inserezi la tine in pagina, cum sunt si in RO siturile de stiri. Nu asa... aiurea.
Cred ca adaugarea de continut e binevenita , dar nu si suficienta . Nu cred ca se scapa de penalizare pana nu se modifica din continutul existent ... cel duplicat ma refer .
Nu cred ca are rost sa deschid un thread nou.
De ceva timp am observat o scadere, nu foarte drastica totusi, in listarile site-ului meu dupa MULTE cuvinte cheie. In urma cu ceva timp - aproape 2 luni - , am facut niste greseli de mod_rewrite, lucru care mi-a adus o avalansa de 404-uri si, foarte probabil, duplicate content-uri [intern]
Banuiesc ca aceasta greseala, sau mai bine zis, consecintele ei multiple, sa fie principala cauza pentru scaderea in SERP postions. Am asteptat o vreme, si-a revenit un pic, insa sunt departe de pozitiiile vechi [pozitii vechi ce insemnau, de regula, locul 1 in cautari]
In ultima vreme mi s-a-nsurubat in minte banuiala ca site-ul ar avea vreo penalizare, ceva de genul acelui "-50" de care amintea Liviu.
Intrebarea mea: cum as putea afla daca am si eu o asemenea penalizare?
Si, bineinteles, ar urma: ce as putea face sa scap de aceasta eventuala penalizare.
Cu multumiri
CornelB