Fara comentarii! Incercati sa vedeti si voi :twisted:
Versiune printabilă
Fara comentarii! Incercati sa vedeti si voi :twisted:
Si iti aduce macar ceva trafic? :)
Şi totuşi nu īnţeleg de ce zici că te iubeşte.. pentr că eşti primul?
Īţi spun eu de ce eşti primul, pentru că expresia "Google has made 10 years" e cam greşită, englezul īnţelege ceva de genul "Google a creat/produs 10 ani" şi implicit nu o foloseşte: nu o caută pe gugăl. Rezultatul: nu o să ai vizite.
Īn schimb pe asta e bătaie.
in plus, ai facut una dintre cele mai des intalnite greseli:
Ai facut cautarea din contul tau google (se vede in dreapta-sus ca esti logat) astfel incat rezultatele sunt "personalizate pt. tine". Astfel, daca G a observat ca tinzi sa accesezi un anumit site, iti da ca prime rezultate pagini din acesta. Ia incearca sa faci aceeasi cautare dupa ce dai logout :whistle:
Videohugger!!!
pai si la mine tot el apare pe primul loc
Apare dar degeaba, e ca şi cum eu aş optimiza acum pentru "arstdzfdfghuztrewuigohp" .. nimeni nu caută cuvāntul ăla..
Vine trafic din căutare pānă la urmă sau vorbesc prostii?
De ce esti rautacioasa si ii strici bucuria :)
Si mie imi apare pe primul loc, deci nu e cautare personalizata. Felicitari Iulian :D Nu stiu cat te ajuta ca trafic, dar orice loc 1 e placut ochiului.
Am cautat si eu acum si tot primul loc apare.
Felicitari, insa am mai patit cazuri cu cautarea personalizata, cand se straduia unu` sa imi arate ce bun SEO-ist este ca si-a adus situl pe locul 1 la nu stiu ce cuvand foarte folosit si imi trimitea screenshoturi cu rezultatele de la el din calculator.
Nu este corect gramatical, "google has made 10 years", e un fel de traducere fortata din romana, probabil esti singurul cu titlul asta.
tu incerci sa faci un fel de goana dupa vizitatori, exact genu de oamani care scriu doar cind se intampla ceva, a aparut chrome, deja a postat unu pe blog, da de cauta cineva si google il trimite la el pe pagina. poti sa ai doar un spike in cel mai bun caz, nimic pe termen lung, deci nu vad de ce te bucuri.
felicitari... dar vorba americanului "where is the beef?"
Sincer, nu e rau. Nu e rau deloc. Hai sa analizam situatia cu mai putine cuvinte.
4 cuvinte:
google made 10 years -> locul 2
3 cuvinte:
google made 10 -> tot locul 1
google made years -> locul 4
Desigur, daca cautam ceva cu putin mai mult sens in engleza:
google 10 years -> not in top 100
Nu e singurul de pe net cu aceasta secventa in pagina (in titlu e unicat, intradevar). :D
http://www.google.ro/search?hl=ro&q=...years%22&meta=
ce interesant
clar te iubeste:
http://www.google.ro/search?hl=ro&q=...%83utare&meta=
ne spui si noua "secretul"?
sau scrii repede un ebook si il vinzi pe DP cu 5 parai?
ca tot vorbiti de dragoste de la google... stiti cine e primul Bogdan din tara? :D
jesus >:)