Vad ca Google face un Pr update.
In dimineata asta am vazut o crestere a unui domeniu al meu de la pr 3 la pr 5 La voi s-a intamplat ceva?
Ma gandesc ca e cam scurta perioada de la ultimul update
Versiune printabilă
Vad ca Google face un Pr update.
In dimineata asta am vazut o crestere a unui domeniu al meu de la pr 3 la pr 5 La voi s-a intamplat ceva?
Ma gandesc ca e cam scurta perioada de la ultimul update
Am citit pe undeva ca ar fi legat de eliminarea acelor penalizari pentru PR de la ultimul update.
Ai vandut linkuri sau ai avut multe outbounds ?
This is some lucky mf :) Bucura-te... ca oricum nu te ajuta la nimic :) dpdv al SEO cel putin.
Desi sincer e misto sa te bucuri de un PR cat mai mare... foreigners dau cativa bani pe el :)
PR-ul meu a scazut la ultimul update de la 4 la 3 :) dar e de mentionat ca pentru a ajunge la PR 4 nu am facut nimic in sensul asta
Mie mi-au aparut ieri multe pr 0 unde era "no pagerank", atat.
Pai uite.. de exemplu la blogu meu mi-o aparut cum zici tu PR 0 dupa o saptamana... duminica trecuta i-am dat drumu :)
S-au eliminat penalizarile pentru linkuri, s-a revenit la situatia dinainte?
E un BL, update. Cei care au Google Alerts pe link:domeniu.ro poate au observat avalansa de emailuri.
Chiar acum 2 secunde am verificat si eu backlink-urile pt. un domeniu si am vrut sa scriu si pe forum acelasi lucru pe care l-ai spus tu mai sus
Nu stiu sigur care este explicatia dar cert e ca pe un domeniu am pr 5 acum.La ultimul update aveam 5 dar apoi a scazut la 3.
Acum a revenit la 5.
Modificarea aceasta o am doar pe un singur domeniu.
Poate ca intr-adevar G a ridicat penalizarile de la ultimul update.
Am avut un singur link catre un site extern care a fost penalizat .
Link-ul l-am sters iar acum observ schimbarea asta
Ciudat
la mine nu s-a intamplat nimic :( nu mi-a revenit PR4 si 5 inapoi... :eek:
la mine un blog a luat-o din loc de la PR 0 la PR 3. :D
cand s-a intamplat asta?Pt. ca eu nu am mai vazut modificari de PR in ultimul timp
O dată la cīt timp se reactualizează Page Rank-ul? (aproximativ)
2-5 luni
confirm: am observat ceva "miscari" pe pagini de interior. prima pagina a ramas la fel, nimic surprinzator pentru activitatea de link building din ultima vreme.
Nu mai incep un alt topic ca sunt destule. Asa ca va anunt aici pt cei care asteapta ca se misca PR-urile ;) Mi-am inceput frumos dimineata :))
multumesc pentru vestea buna, asa se incepe dimieata:clap: ..cu cresteri de PR
daaaaaaaa, PR Update... 3 situri noi pr3,2 respectiv 1 yeeeeeeeee
Nuuuuu! E prea devreme! N-am terminat de link building! Mă oftiiiic!
Edit: eu am impresia că Gugăl mi-a dat boda proste! Două domenii care există de două săptămāni, abia au cāteva linkuri şi au luat pr3, un alt domeniu pe care n-am făcut īn viaţa mea link building a sărit la pr4! Săru' māna, Gugăl!
traiasca nenea google!! :)
S-a facut update!
Am luat PR pe unele situri de la 0 la 3 .. pe altele de la 4 la 3 .. pe altele de la 2 la 3 ...
Nu ma supar :D
Multumim Google!
Yup, PR update, 4 pe linie la site-urile vechi, 3 la cele noi.
E un update de pagerank , care o sa tina pana pe 3 octombrie !
Am vrut si eu sa scriu despre asta joi , dar eram prea obosit cu niste friptura de porc si o sticla de sampanie ! :)
S-au updatat si link:-urile in Google. Nu ca ar tine cineva cont de rahatul lor de operator :D
majoritatea mi-au scazut cu 1 sau 2. am luat in schimb cateva 3, un 4 si un PR5 la un site pe care nu am continut DELOC.
Am primit si eu 3 de la 0 pe un site nou-nout (lansat in august).
E cel mai ciudat PR, a scazut la un site care sta bine cu link-urile si la altul care sta foarte bine a ramas constant PR 3. Si multe alte site-uri au ramas constante
5 pe linie, not bad :whistle:
3 -> 4
3 -> 4
4 -> 5
restul la fel.
Mie mi-a ramas la fel PR-ul desi am adunat cateva linkuri in plus.
In schimb mi-au crescut in PR cateva pagini interne.
La un site PR0 :) la alte doua PR2, la unul mi-a scazut de la 4 la 3. Cam atat.