Bine, stiu ca sunteti satui de subiectul asta, dar unii se vor bucura sa afle ca se face update de PR si rezultatele vor fi vizibile in cateva zile. Totodata, va expira penalizarea pt. unele siteuri. Sursa.
Versiune printabilă
Bine, stiu ca sunteti satui de subiectul asta, dar unii se vor bucura sa afle ca se face update de PR si rezultatele vor fi vizibile in cateva zile. Totodata, va expira penalizarea pt. unele siteuri. Sursa.
Am observat un singur update pana acum, de aici.
Sa vedem, eu inca n-am observat nimic.
nici la mine nu e nimic inca
cred ca-s doar zvonuri :p om trai si-om vedea.
Nici eu nu observ inca nimic la PR toolbar, dar daca verific cu tool-ul de la seochat, am pr0 pe toate DC, ceea ce se intampla numai cand se face update de PR.
Un site de la 2 la 3. Totusi nu sunt foarte sigur daca nu avea 3 si inainte (nu vreau sa dezinformez).
Nimic la mine, am cāteva siteuri la care aştept pr mare, deocamdată tot la zero se află.
Eu nu vad nici o modificare la site-urile mele nici cu TBPR, nici cu real PR checker. La ce va referiti cand ziceti ca toate arata PR0?
cred ca la tool-urile care arata PR-ul din mai multe datacentere
Edit: asta pare ok googlepagerankchecker.com/pagerank-checker.php
Am observat schimbarile de BL, dar la PR inca nu se vede nici o modificare la nici un site.
inca nimic la mine dar sigur vin in cateva zile noi PR la toti ...dupa cum ziceam si ieri.
asta arata ceva schimbari la site-uri: http://www.linkbidguide.com/pagerank.html
dar din 5 in 5 minute se schimba valoarea. acum e 3, apoi 0 apoi 4 la loc.
Eu nu am vazut nici o schimbare de pr...astept cu nerabdare niste cresteri...sper sa si vina:D.
Sper ca articolul sa aiba dreptate sa imi expire si mie cu aceasta ocazie penalitatea google...
nici eu nu am vazut modificari de pagerank pana acum, dar in schimb am sesizat o usoara crestere a traficului pt un site care trebuie sa primeasca pr4. oricum, suntem abia la baza valului, pana ajungem sus pe coama, mai dureaza cateva zile :D
Asteptam si vedem... Astept PR pentru mai multe site-uri. :) Bafta si voua!
Si eu astept cu nerabdare. Bafta la toti.
eu am vazut azi ceva pentru 3 site-uri de care ne ocupam :)
+ modificari in SERPS in ultima perioada. de fapt asta a fluctuat mult in ultimele luni. pentru un site, noi am avut locul 1 pentru 4 fraze de cautare de la ultimele actualizari (eu sper sa-l pastram :) ), restul de rezultate au fluctuat la greu. eu am 2 site-uri pe fr, sunt tare curioasa cum o sa evolueze. astept sa vedem cand/daca se stabilizeaza.
S-a facut update-ul de PR.
Pentru site-urile mele cresterile si scaderile sunt exact asa cum ma asteptam.
Da, a avut loc update-ul. Am observat cateva cresteri, dar si scaderi :)
Succes celor care inca nu au avut parte de update ;)
oribil. am pierdut PR4 si 5. am luat in schimb pe site-uri noi intre 1 si 3.
Google toolbar a primit update in cele din urma. Toate siteurile noi au primit PR2 - PR3 , cam slabut dar e ok
Nasol... nici mie nu prea mi-a adus cresterile asteptate acest PR update. Ma asteptam la alte cresteri. Ma asteptam si la scaparea de o penalizare, insa se pare nici asta nu s-a intamplat.
Per total nici o scadere, unele cresteri dar nu cele la care ma asteptam...
Totusi marea parte a site-urilor se bucura de un trust ridicat, ceea ce ma multumeste si imi rasplateste munca mai mult decat PR-ul la care ma asteptam.
Acum iara incep spamarile de linking sell :)
De vreo 2 zile imi zicea lumea ca vede schimbari in pagerank, dar pana azi la mine nu se intamplase nimic. Am observat niste cresteri, chiar neasteptate. Pana acum vad ca nu mi-a scazut nimic.
Oare au schimbat iar algoritmul si dau la toata lumea PR mare ?
intocmai eu am valori prea mici..
La mine nici o schimbare la niciunul dintre site-uri :(.
Nu am stat sa fac linkbuilding ce-i drept (nici nu am platit pt linkuri), linkurile inspre site s-au construit natural.
Pe unul dintre situri, in Google Webmasters, imi arata 4242 backlink-uri. PR 3. Cam putin.. dar asta e.
PR 5 pentru e-oferta.ro !
(crestere de la PR 4)
La mine a crescut pagerankul pentru site iar blogul are pagerank 2 !
Si eu am observat ceva schimbari de pagerank ieri , dar astazi statui sa vad ce si cum , si mai ales de ce !
Prima data ma speriai , la un moment dat era si pagerank 0 pentru site , dar isi reveni la trei ! :pray:
Eu am primit PR4 pe situl meu de la PR3 http://www.webdesign-flash.ro/
Pe acest site nu mai am nici un PR de la PR3 , poate careva sa imi explice ce se intampla de a disperut pur si simplu din google? http://www.linkx.ro
mai ai rabdare, poate nu s-a propagat PR-ul cum trebuie
Eu vad ca nici macar nu este indexat.
Eu as spune chiar ca este posibil sa fie banat.
nici o schimbare la mine...PR e la fel...si multe backlinks de la ultimul update...pff :P
2 -> 3
3 -> 4
0 -> 2
la alte site-uri a ramas la fel 3
In legatura cu linkx.ro , daca e banat ce am facut ca nu intaleg, aproape un an a avut pr3? Nu ma mai facut nici o modificare la el de mai bine de un an, chiar nu inteleg care e probelma.