gata "miracolul"?
Versiune printabilă
gata "miracolul"?
numai bine, de acum inainte o sa stim pe ce cuvinte cheie sa ne concentram. cred ca webmasterii deja incep sa-si schimbe tacticile si sa vedeti de acum inainte concurenta acerba :P
mi se pare ceva foarte ajutator. desi stirea asta insumata cu indexarea flashurilor o sa schimbe total strategiile de optimizare. sper sa fiti toti pe faza acuma cand incepe valu ...
revenind la acuratetea cifrelor oricum nu conteaza foarte mult , mai important e sa iti faci idee despre anumite cuvinte cheie. am avut abonamentul ala pe wordtracker si nu as putea spune ca m-a ajutat. pentru romana nu e chiar asha bun, am renuntat.
astept si ceva modificari la analytics pentru ca tot asha .... nu e chiar exact totu peacolo.
sa zicem ca avem cuvantul "arme" . Selectez de acolo limba romana si de asemenea Romania la tara.
Imi spune ca au fost numar de 27,100 de cautari pe luna trecuta . Intrebarea e ca in acestea 27,100 de cautari intra si farzele derivate cum ar fi "magazin arme" sau "arme de vanaoare" sau se refera strict ca cuvantul acesta?
Eu am un site care e numarul 1 pt cuvantul acesta "arme" si primele zece zile ale acestei luni a avut 400 de cautari pt acest cuvant si vreo 900 de cautari care contine acest cuvant. Daca as calcula nr de viz pe intreaga luna as avea 1200 de cautari strict pt cuvantul "arme" si 2700 pt expresiile derivate. Pana la 27 000 mai e...nu stiu ce sa cred...
Foarte tare! Mersi pt informatie! :)
o noutate bine venita
Sa speram ca nu incep sa se dea in judecata pt concurenta neloiala :D
Care e diferenta la Match Type intre Broad, Phrase si Exact? Eu am cautat un singur cuvant si sunt diferente mari intre cele 3 moduri. Intelegeam daca era pentru o fraza din 2 sau 3 cuvinte dar pt 1 singur cuvant e prea mare diferenta. Stie cineva?
Pentru expresia 'tenisi rosii':
Exact: - cautarea este exact expresia in cauza [tenisi rosii]
Phrase: - cautarea contine cuvintele din expresie in aceasta ordine: "cumpara tenisi rosii" , dar nu "adidasi rosii tenisi albastri"
Broad: - cautarea contine cuvintele din expresie, in orice ordine; precum si expresii considerate similare de catre Google (Expanded Match).