am auzit si eu, dar cand se va finaliza?
Versiune printabilă
am auzit si eu, dar cand se va finaliza?
la mine a trecut deja.. mi-a sarit un site de la 0 la 3 :rockon: azi am vazut
Update-ul este in plina desfasurare orice ar zice altcineva. De ieri incepuse sa arate PR0 pe multe site-uri (am si discutat asta) iar astazi pe 60% din datacenters imi apare update la majoritatea site-urilor.
Din fericire am crescut, desi am probleme cu redirectul 301 findca nimeni nu vrea sa ma ajute (sau nu stie)...
Este update PR 100% :) se vad schimbarile in toolbar. Am vazut modificari la peste 30 de site-uri.
de azi dimineata se vad schimbarile si la noi. cresteri de la 3 la 4 si de la 0 la 4 pentru directoarele din semnatura, asadar va invit sa va inghesuiti ci siturile voastre:D. PR update este inca in desfasurare si e posibil sa nu fie deocamdata batut in cuie. PR-ul difera de la un datacenter la altul.
Pentru mine e update. Tocmai am primit un pr 5
Incredibil, am PR3 pe asta www. fanyahoo.ro , nu are continut (decat 3 linii de text, 2 linkuri de fapt :) )... ca nu stiu ce sa fac pe el, are decat 1 pagina indexata si 1 link principal.... Atat!
Si totusi a luat PR 3. Acum ma apuc sa pun continut daca tot am PR 3.
in toolbar nu s-a schimbat inca. in datacenter-uri se vede schimbarea:
http://oyoy.eu/google/pr/?url=http%3...uga-url.com&#r
http://oyoy.eu/google/pr/?url=http%3....ro-pix.com&#r
update-ul nu este complet
Mai este un topic: http://forum.seopedia.ro/google/7691...aprilie-5.html
In care doriti sa continuam discutiile?
absolut nici o schimbare la mine. aştept cu sufletul la gură rezultatul celor 1000 de directoare
nici la mine nu apar modificari decat la unul dintre site-uri si asta numai in data centers. din toolbar inca nu s-a actualizat si inca nu s-au actualizat toate. spre exemplu, am un blog care are pr3 acum si ar trebui sa primeasca cel putin pr4, dar in datacenters imi arata tot pr3, deci inca n-a ajuns la el.
in schimb, directorul din semnatura, a trecut de la pr0 la pr3 :) deocamdata nu e vizibil in toolbar, dar o sa fie dupa ce se stabilizeaza
Nu cred ca au terminat....Citat:
Este update PR 100%
la datacenters s-a actualizat. Am prins PR3. Dezamăgită.. numa' saituri cu pr3 am avut pān' acum. Speram şi eu la un 4.. sau 5
in mod sigur n-au terminat pt ca unul din blogurile mele inca n-a primit nimic si sunt sigur 100% ca tre sa primeasca minim 4, pt ca stiu cat am muncit in ultimele 3 luni.
Depinde si de zona geografica de unde este hostul, de time zone etc. Si eu astept un pagerank si sunt sigur ca trebuie sa creasca. Am facut page rank prediction care indica PageRank 4 dar stiu ca se poate mai mult.
Domnii de la Google au fost foarte generosi update-ul acesta. Am luat pr pentru 30 de domenii, majoritatea 3.
A fost PR update. Din pacate mai toate paginile mele au fost "retrogradate": de la 4 la 3, de la 3 la 2.
La mine nu se vede inca nici o miscare :)
Am verificat cu cateva checkere de PR si se pare ca am trecut de la pr0 la pr4 la blogul despre bac. La blogul cu vedete am PR 3 . Mie mi se pare ft bine pt o incepatoare cu doar 2 luni jumate de experienta :).
da, te descurci bine ! Felicitari !
am luat si eu pr la 2 site-uri de la 0 la 3! si unu mi-a ramas la pr 1. foarte generos google, serios :)
Acum au inceput sa se vada schimbarile si in Google Toolbar
Trafic.ro a scazut la PR5
forum.softpedia.com si softpedia.com au crescut de la PR6 la PR7
neogen.ro acasa.ro trilulilu.ro PR5
Site-urile mele au ramas tot la PR4 unul singur a crescut de la PR3 la PR4, in rest cam atat.
si la mine este modificare de page rank...mi-a crescut la doar 3 :(
astazi mi-a schimbat
Am impresia ca google face pr update de 2 ori pe an. Voi aveti idee cam cum sta treaba?
A ramas acelasi pagerank dar mi-a crescut Pr-ul la cateva pagini interioare.
dar pe cate DC-urile trebuie facut update ca sa se ia in considerare ca eu nu stiu, de ex. daca imi arata la 11 ip-uri update si la celelalate au ramas la fel ca inainte se ia in considerarea sau care e procedeul ca eu.....:confused:
Se ia in considerare Pagerank-ul care este diferit de cel pe care stiai tu ca il ai (EX: aveai PR3, iar acum pe 5 datacentere observi PR4- noul PR va fi 4)
Google actualizeaza Page Rankul de aproximativ 3-6 ori pe an.
Probabil ca la tine a ramas acelasi PR si din cauza asta ai ramas cu aceasta impresie.
Dupa page rankul pe care l-ati primit ati observat crestere in trafic?Eu nu prea am observat nici sa urce in topuri la cautari paginile mele....
Banuiesc ca pozitiile se vor updata zilele urmatoare...
da, am observat ca de pe locul 4 la o anumita cautare, am picat pe locul 10. probabil ca o sa urmeze un google dance mai intai si apoi se stabilizeaza.
O premiera pentru site-urile romanesti - softpedia.com este primul de la noi din tara care a primit pr 7, cel putin din cate stiu eu.
Mai este pub.ro, linux-magazin.ro - astea le stiu eu, probabil mai sunt si altele.
Oricum important este sa stai bine in SERPs, pagerank-ul nu conteaza prea mult dpmdv.
Dragut, acum ca s-a terminat update-ul pot sa ma laud cu un PageRank 3 de la 0 pe directorul web din semnatura. Si inca un page rank 3 pentru un blog :)
Dar voi?
Noi ca noi, se lauda fiecare cu ce are... ce sa mai zica proprietarul stuff white people like, care a sarit de la pr0 direct la pr6 si care probabil acum e manga de beat
interesant, nu?
In sfarsit vad si la mine PR UPDATE, numai de la 4 in sus... pe vreo 10 site-uri de care m-am ocupat de la ultimul PR update... multumesc tuturor celor care au avut incredere sa mearga pe mana mea...
Face cam de 3-4 ori pe an.. nu e mare diferenţă īnsă..
Si la mine in toolbar aproape tot site-ul are PR4, ceea ce mi se pare un pic ciudat, dar e bine :)
In schimb pt rezultatele pt keyword-urile targetate au crescut, deci am mai multa concurenta :P
ura! si la mine a crescut de la 1 la 3 pe prima pagina si la 2 pe pagini secundare...
e de bine :)
da, si la mine se vede cresterea de pr la cateva siteuri. Unele au crescut, altele s-au mentinut, nici o coborare :D
si la mine a crescut
Si la mine a crescut pagerankul in general !
Chiar daca la un site aveam pagerank 4 si acuma am 3 , nu este nici o problema , mai bine o crestere sanatoasa decat o prabusire zgomotoasa !