Tocmai am primit pr 3 (de la 0) la doua situri. Vreo schimbare la voi?
Versiune printabilă
Tocmai am primit pr 3 (de la 0) la doua situri. Vreo schimbare la voi?
citeam despre asta si pe DP, la mine nu s-a schimabt nimic inca..nici nu prea ma intereseaza pr-ul in ultima perioada..decat asa de curiozitate :))
eu am 0 pe loganclub si aveam 4 :)
Si eu am 0 de la pr 3. Urat, urat. Macar bine ca acum nu dupa asta alerg.
deci a inceput ceva ?
Lumea pe unele bloguri se lauda cu urcari sa decaderi. Unele tooluri imi arata pr 0 la toate, altele imi arata doar la subdomenii sau directoare, altele imi arata cum era inainte. Nu stiu ce sa mai cred.
toolbar google eu folosesc ala arata real
pe mypagerank.net pe unele datacenter-e am luat la un site de jocuri PR 4,din 0 cat aveam pana acu...
Sunt schimbari, si nu numai la PR.
La ce te referi cand zici ca sunt nu numai schimbari de PR ?
absolut nici o schimbare nu observ...
am un pr 3 din 0
da.... este update.
Momentan la mine e update de IBL, urmeaza probabil update de PR.
Nu stiu pe ce baze a fost facut acest update de PR... se pare ca nici nu mai reflecta cantitatea/calitatea link-urilor...
E un update ciudat, Mi-a scazut un pr 4 in pr 3, un pr. 3 in pr 2 si am crescut unde nu ma asteptam pr 2 in pr 3 si 0 in 3. Foarte ciudat, nu dau linkuri, nu vand link-uri... Nu cred ca fac nimic din ce nu ar trebui sa fac.. :( Totusi am scazut. Sper sa nu ramana asa.
Cred ca au avut loc schimbari majore la nivel de calculare al pr-ului
am luat 2x PR0->PR3. restul neschimbate. In sfarsit pot sa ma apuc de link exchange pe site-urile respective.
Ce ma enerveaza e ca la ultimul update de PR unul din site-uri luase PR3 dar l-a tinut doar 2-3 zile, dupaia a scazut iar la 0 cu toate ca paginile interioare au ramas cu PR. Deci ceva a fost gresit atunci.
si la mine s-a schimbat PR-ul, de la 2 s-a facut 3. ma interesa numai pt link exchange pentru ca toti webmasterii cu care doresc sa fac exchange ii intereseaza PR-ul meu.
Well, si eu am luat un PR 3 de la PR 0 :)
La mine nu s-a schimbat nimic...
Alte lucruri care s-au mai schimbat sunt: Structura Gmail, google accounts (mici schimbari) .... Folosisem un google prediction tool si mi-a zis ca o sa am 4 dar nimic, tot 0. :(
nu vreau sa supar pe cineva dar sunt curios cum ati reusit sa ajungeti la pr0. am avut cateva sute de siteuri, si chiar dupa ce le-am scos continutul total lasand o pagina alba tot aveau pr1.
eu cred ca siteurile care le folositi pt a afla pr interogheaza un datacenter nepotrivit.
Webmaster Tools & SEO Tools verifica pe toate datacenter-urile
Mie unul mi se pare ca google a testat un algoritm nou... nu cred ca este un update real... multi se plang de scaderea pr!
eu ma plang de o urcare de la PR 0 la PR 4 . siteul e din 15 decembrie inceput si prin ianuarie am facut inscriereile
uite : dvd auto | gps auto | accesorii auto | cele mai mici preturi
si inca un site de la PR 0 la PR 1 dar foarte basic seo si serp facut la el :)
Mi se pare foarte clar ca s-a schimbat radical algoritmul de calculare PR. Am primit PR 3 la 2 situri cu promovare zero si tot PR 3 la un site cu 313 backlinkuri in Google
La mine nu s-a schimbat nimic :(
Pana la urma care este algoritmul de calculare a PR-ului? Ce conteaza cel mai mult la un site ca sa aiba PR mare? Numarul de vizite?
nu stiu cam suspect acest update
Si cel de acum 2 luni a fost destul de suspect, acum asta mi se pare real si bine facut :D
Da, este update, sau dacă mă întrebaţi pe mine este un fel de continuare a ultimului update. Două siteuri care înainte aveau pr2, după ultimul update au căzut la zero iar acum au urcat înapoi la pr2.
s-a scumbat PR si IBL si poate si algoritmul putin si eu stiu consacrati PR 5 ,6 care acum au patru cu domenii vechi si promovari serioase .
Eu am prins un pagerank 5 la un blog, aleluia.
În rest un PR4 - PR3, un PR0 - PR2 (cam dezamăgitor) şi alte modificări.
Într-adevăr, pr update.
confirm ceva miscari; pe prima pagina a ramas 1 ca si pana acum (f dezamagit), in schimb am 2 pe multe pagini de interior, chiar si pe pagina de inregistrare!?
Si la mine am observat ceva miscari... pe un site de la 0 la 3, iar altul de la 0 la 1 (fara nici un pic de promovare) ... restul au ramas neschimbate :)
inca e in desfasurare update-ul de pagerank? bag de seama ceva modificari pe alocuri, da' s-ar parea ca nu se mai termina.
dublutz tool-ul de acolo iti arata page rankul tau dupa mai multe datacenter-uri
hmmm ..... chiar ca e o chestie interesanta ce se petrece cu IBL-urile si mai ales cu afisarea lor.
o simpla analiza :
inainte de acest update :
pe tool bar aveam cca 11.200 IBL , iar in google webmaster tools cca 16.000.
dupa acest update :
pe tool bar mai am 783 IBL , dar in google webmaster tools ..... surpriza : 80549 !!!.
PR tot 5 pe index, dar schimbare pe paginile de interior de nivel 3 ..... unele au ajuns la 0.
pe paginile de interior nivel 2, PR-ul e cam la fel ( la unele 4 , la unele 3 )
nu e gata inca.Eu am pierdut pozitii,sper sa le recuperez dupa ce se termina toate astea :)
Foarte ciudat update-ul asta, si eu cred ca inca nu au terminat si mai mult ca sigur au facut modificari iarasi la algoritmi.