Siteul avea pozitie buna in Google search inainte ca siteul sa fie down 2 zile. Acum a disparut total :(
Ce este de facut?
Versiune printabilă
Siteul avea pozitie buna in Google search inainte ca siteul sa fie down 2 zile. Acum a disparut total :(
Ce este de facut?
am si eu aceasi problema, mai mult al meu pica si revine inapoi dupa un timp, acum e picat...astept sa revina.....
Schimbati host-ul iar site-urile isi vor reveni in timp.
Cauza: Sandbox sau poor optimization, una din doua.
Solutie: Optimizare whitehat si continut unic. Rezolvarea problemelor (link-uri care nu merg, double content, description duble, etc). Rabdare.
Bafta!
fenomenul google dance ...
site-ul o sa-si revina, mai trimite cateva link-uri spre el
am schimbat de doua zile host-ul, sa vad ce se intampla
Dupa ce am avut o problema asemanatoare cu un site nou lansat care la un moment dat a fost down exact cand a trecut spiderul sa-l viziteze, am facut un mic test. Am dat jos un site mai vechi timp de o saptamana ca sa fiu sigur ca spiderul nu gaseste nimic cand vine. Desi site-ul avea o vechime considerabila, suficiente linkuri catre el si o pozitionare buna la google pentru multe cuvinte cheie, dupa ce spiderul nu l-a gasit nu a mai fost deloc afisat pe google. Am pus site-ul la loc, spiderul l-a gasit la urmatoarea vizita si apoi site-ul a aparut din nou la cautari ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.
mai modificati continutul, titluri, descrieri in meta... si iar rabdare
eu nu mai stiu ce sa fac, la un momend dat site-ul a fost virusat, asta acum 4 luni, aparea un anunt de genul "acest site poate dauna pc-ului dumneavoastra" si de atunci au inceput problemele.
se pare ca acum , fata de perioada cand uraca si cadea inapoi, acum nici nu mai urca
culmea e ca nimeni nu stie ce are
Salut,
catalindeva ai rabdare... o sa-si revina daca singura problema este faptul ca a fost cazut 2 zile.
irinel007
Site-ul tau poate avea mai multe motive pentru care oscileaza asa. Daca esti proprietarul incearca sa vorbesti cu omul care iti face SEO sa se uite peste IBL-uri, webmaster tools ajuta mult iarasi... Cel putin in momentul de fata nu mai esti indexat in gugal deloc: site:yry.ro - Google Search