-
merci celor care mi-au raspuns,
stiu ca nu mai e indexat site-ul, a fost obtiunea noastra sa stergem tot ce era pana acum, am renuntat la site-ul in mai multe limbi, a ramas doar in romana, am schimbat hostul, si acum asteptam sa il indexeze iar, cine stie....
-
-
Daca faci modificare substantiale la site iarasi o sa dureze ceva pana urca. Iar treaba cu hosturile este foarte importanta pentru motoarele de cautare. Si este logic nu? Ar fi total aiurea sa avem in primele pagini siteuri care se deschid cand si cand sau pe perioade dupa cum are chef hostul pe care este siteul. :)
-
am schimbat hostul, am lasat site-ul doar pe romana si acum nu il mai indexeaza, stie cineva de ce?
-
si la mine aceeasi problema , doar dupa cautarea numelui il mai gaseste , si era pe prima pagina dupa cateva keyworduri importante
-
cand dispari din google.. se zice "Google Dance" cauta pe google .. pt mai multe informatii.. iti revi in cateva zile :P
-
poate fi si din cauza a prea multor schimburi de linkuri reciproce?ca din cate am citit cam asta ar fi motivul :(
-
nu cre, eu nu am schimb de linkuri decat unul sau doua,
asa ca alltceva trebuie sa fie, si vad ca nu isi mai revine
-
am scos toate linkurile din footer iar a2a zi si a revenit.
la voi si a revenit? ca daca e si la voi , inseamna ca nu linkurile erau cauza(cred)
-
La mine problema a fost cauzata de host.
De atunci nu am mai avut probleme :)