Cred că Gugăl Dance e în plină desfăşurare, din toate siteurile mele nici unul nu s-a modificat, dar multe au ajuns la zero!
pr 2- pr 0- un magazin online
pr4- pr 0- un blog
sper să nu fie permanent!
Versiune printabilă
Cred că Gugăl Dance e în plină desfăşurare, din toate siteurile mele nici unul nu s-a modificat, dar multe au ajuns la zero!
pr 2- pr 0- un magazin online
pr4- pr 0- un blog
sper să nu fie permanent!
Dap, sigur danseaza. Au fost site-uri la care le-au sarit la loc PR-ul.
apropo, update-ul de PR afecteaza pozitia pe google?
si un pic off-topic... mie de ce nu imi apare site-ul la semnatura si voua da? :D
1. NU*
2. trebuie sa ai 50 de posturi.
* de fapt pr-ul e un mic factor in calculul serp, dar nu cel din toolbar, cel din toolbar e o simpla vizualizare a adevaratului pr de pe serverele google, care se actualizeaza in continuu, deci faptul ca azi ai PR3 si ieri aveai PR0 nu e adevarat, si ieri aveai tot aprox 3 doar ca nu-l vedeai. Ce vedem noi e un simplu export de pr, facut asa de dragul webmasterilor. In schimb e util la link exchange.
pe nimeni nu intereseaza pr, dar cand e un update se scriu zeci de posturi:D
intreb pentru ca am pr 0, iar site-ul maine face 3 luni. problema e ca sunt pe locul 100 dupa un anumit keyword, iar ibl-uri am cam 4000 (bine, nu toate relevante). cam o data la o sapt sau doua...ma duc pe locul 90 la o cautare dupa acel keyword. apoi ma duc usor usor in urmatoarele zile spre 100. apoi dupa alte doua sapt, sunt pe 80....si iar urc spre 100...si tot asa.
sunt in sandbox? pt ca nu prea inteleg ce se intampla.
si credeam ca un pr mai mare m-ar "arunca" mai in fata la cautarile dupa acel keyword.
cica ar fi fost pr update din mai multe surse si din modificarile site-urilor mele.
cum este posibil? ieri eram pe prima pagina dupa un keyword , iar acum am ajuns pe pagina 5, are legatura cu noul update?
Cu sau fara laude, webmasterii au nevoie de un mod usor de a masura importanta unui site. Cat timp nu ai acces la statisticile altui site, pagerank va fi de preferat in loc de alexa rank, page strength, etc.