si eu la fel. de la n/a la 3, n/a la 2 dar si un downgrade si nu pot sa-mi dau seama de ce. sper sa fie o greseala...
Versiune printabilă
si eu la fel. de la n/a la 3, n/a la 2 dar si un downgrade si nu pot sa-mi dau seama de ce. sper sa fie o greseala...
Si eu am primit pagerank la majoritatea siteurilor la care nu aveam,in afara de mybarbie ro si vasluianu net...au ramas la 0....oare dc?
Un site mai nou decat mybarbie ro a primit 4 si asta nu a primit..dc?
La un director web care nu avea pr si alt forum tot cu pr n/a ieri, astazi au page rank 2 ambele.
Si eu am primit PR3 la directorul meu Free Premium Link Directory :: Free Directory. Mai important e ibl update.
nu este un downgrade, am primit PR4 la site si pr 3 la forum de la PR3 si PR2, insa ciudat, s-a facut update de PR destul de repede aprox 3 luni au trecut
Freezy, poate e doar o fluctuatie. Oricum nu te stresa prea tare, la ce aveai nevoie de PR-ul ala? :)
Eu am ramas la acelasi PR (2) dar mi-am dublat traficul si profitul. Nu aia conteaza in fond?
La mine nu a miscat pr-ul decat pe virtual-games.eu (ceea ce este foarte ciudat... pentru ca este in stadiul de proiect si nu prea am bagat link-uri in el).
La e-imobiliare net aveam pr4...acum observ ca am 0.Oare dc?
n/a > 3 la un site.
restul au stagnat.
se pare ca nu a fost doar un downgrade , am primit si eu pr3 pe un site pe care aveam 0