Pana acum la mine e asa:
submitsuite.com PR4->PR5
fastlink2.com PR4->PR5
starturl.com PR1->PR4
photosharks.com PR4->PR5
indexbar.com PR3->PR4
defensesquad.com PR3->PR4
+
doua stagnari pe doua domenii.
Cum e la voi?
Versiune printabilă
Pana acum la mine e asa:
submitsuite.com PR4->PR5
fastlink2.com PR4->PR5
starturl.com PR1->PR4
photosharks.com PR4->PR5
indexbar.com PR3->PR4
defensesquad.com PR3->PR4
+
doua stagnari pe doua domenii.
Cum e la voi?
la mine nu am vazut nici o schimbare la blog...cred ca din cauza redirect-ului 301 facut zilele astea...sau poate mai intarzie...(nu am vazut decat crestere la IBLs)
PR3->PR4
3x PR0->PR3
PR0->PR2
restul stagnari (shame on me)
Si ca o chestie de turbostradamus :) :
http://forum.seopedia.ro/showpost.ph...0&postcount=24
Se pare ca exista o legatura.
Da, e iar update. Si la mine se vad ceva cresteri minore, da importante :P.
Si la mine PR4 -> PR5
Speram la un salt mai mare dar asta e un PR3->PR4
Hmm... poate e doar la mine... insa sunt lucruri ciudate legate de update-ul asta.
Ca sa zic si de ce spun asta... acum vreo 2 luni am adus niste modificari la un site... full css.... mai multe... si am adaugat si niste pagini noi.
Ei bine, la site-ul asta indexul a urcat de la 3->4, paginile vechi care aveau pr3 au ramas cu pr3 insa paginile proaspat adaugate au luat pr6.... which is weird tinand cont de faptul ca sistemul de linking e acelasi.
Dupa parerea mea ori vom avea parte de inca un update de regularizare in curand... ori ...
edit: mai are cineva ceva similar?
Apuca-te repede de vandut linkuri! :D
Pana mai ieri aveam 4 pe index ,
3 pe majoritatea interioarelor de nivel 1 si
2 pe majoritatea interioarelor de nivel 2.
Acuma cele de nivel 1 au ajuns toate la 3 iar cele care pleaca direct din index au luat 4.
Ceea ce ma mira e ca acum interioarele de nivel 2 au luat aproape toate 3 ( n-am stat sa le verific chiar pe toate )
Dar daca tin minte a mai fost un update de genul acesta in care s-au updatat prima data paginile de nivel interior.
............................................
Si cred ca inca nu e gata
La mine la un subdomeniu facut de 3 luni de la 0 la 4. Ciudat ca pe siteul principal nu creste desi e vechi, si am crescut in IBL. (tot 4).
Pe altul de pe care fac redirect, si are in total 50 de cuvinte, a crescut de la 4 la 5.
Eu am avut noroc cu update-ul. Am primit un frumos PR4 pentru un site care avea PR0. Ca sa fiu mai explicit PR4 au prima pagina si alte 5 pagini. In rest au ramas la 0. Oricum sunt multumit.
Totusi cred ca e cineva care intr-adevar se bucura de update. Ma refer la Yahoo care din cate stiu eu avea PR9 si acum a crescut la 10. Si eu care credeam ca baietii de la Google aveau un buton prin care aduceau mereu Pr-ul de la Yahoo la 9.
La mine a crescut de la PR4 la PR5 pentru varianta in romana, iar la cea in engleza de la PR0 la PR3 (site-ul propriu).
Unele au luat 2 puncte de la 0, iar pentru altele nu s-a modificat nimic.
de la 2 la 3 :)
Am primit 3 pe ce aveam 0 si unu 2.
S-ar parea ca e din nou PR update. Deja cateva domenii au primit PR, s-ar parea ca de cateva ore schimbarile au inceput sa fie evidente.
Cu aproximatie probabil maine se vor vedea global rezultatele. Din lista mea de verificare, 15 domenii inca nu au PR nou. Probabil suntem noi prea atenti insa cu siguranta suntem in plin PR update.
nici la mine.
a scazut cineva dramatic de la un pr 5 la 0 ? sau inca nu este finalizat pr ? chestia asta am vazut-o pe mai multe siteuri adica de la pr 4, pr 5 au scazut la 0! stie cineva despre ce poate fi vorba!
exista sansa sa trecem iar printr-o perioada de pr 0 :D Am vazut asta la mine de ieri. Dar in mod real, in cel mai rau caz, doar imi voi pastra page rank-ul curent
La PR update de obicei se trece la PR0 si dupa aceea se stabileste PR. S-a intamplat si la cel anterior.
dupa cum am spus si in alt topic eu pe unele datacentere primesc PR 4 si pe altele am PR 0 cu domeniul phoneone.info
sa speram ca e PR update, il super astept :) probabil ca multi altii.