siteul meu a fost penalizat de google
Sanatate...
Am si eu cateva nelamuriri
ieri 4 aprilie am observat ca google m-a penalizat
Povestea incepe asa ... anu trecut in agust am cumparat domeniu becomegorgeous.com era un site destul de urat si fara prea mult continut si importanta , in februarie m-am decis ca ar fi bine sa-i fac un redesign si sa ii adaug mai multe sectiuni ( toate legate de frumusete ) asa ca l-am schimbat total , am schimbat si providerul de webhosting... dupa o saptamana ce am montat siteul nou a inceput sa creasca la majoritatea cuvintelor cheie si chiar eram cotat binisor ... din google aveam cam 200 de vizitatori pe zi si deodata am scazut la 3 vizitatori din google ... ceea ce mi se pare ciudat ii ca numarul de pagini indexate tot creste ( ex: in 2 aprilie aveam 600 si ceva iar azi 5 aprilie 860 ) .
Am ramas la o singura fraza pe prima pozitie : google.com/search?hl=en&rlz=1B3GGGL_enRO217RO217&q=how+to+bec ome+gorgeous&btnG=Search
chiar nu stiu ce sa cred ... oare urmeaza sa fiu banat ... oare analizeaza siteul ?
sigurul continut care era in mare parte copiat de pe alte siteuri ii cel de la sectiunea shopping ... pt ca aproape toate siteurile la care sunt eu afiliat au cerut sa adaug linku catre produse intr-un anumit fel
doamne da sa se termine cu bine ... :pray:
are cineva ceva sugestii ? ce-i de facut ? cat trebui sa astept? cumpar alt domeniu si o iau de la capat ?sa fie oare ipul cu probleme , cumpar un ip dedicat?
multumesc