Implementare reglemtarii cookies
Consultați noua noastră politică privind consimțământul utilizatorilor din UE, în cel mai scurt timp posibil. Conform acestei politici, trebuie să obțineți consimțământul utilizatorilor finali din UE privind stocarea și accesarea cookie-urilor și a altor informații, precum și privind activitățile de culegere, trimitere și utilizare a datelor, desfășurate în cadrul utilizării produselor Google de către dvs. Nu este afectată nicio prevedere privind calitatea de proprietar al datelor din contractul dvs.
Vă rugăm să asigurați respectarea acestei politici în cel mai scurt timp posibil, cel târziu începând cu 30 septembrie 2015.
Deci la munca! ;)
Implementare avertisment cookie pe site Blogger
Astăzi am primit și eu mesaj despre cookie de la Google. În principiu, mi se pare ceva profund incorect, fiindcă cookie-le acelea le pune Google, nu eu. Am încercat să implementez acel avertisment. Am reușit pe site-ul de pe platforma WP folosind modulul Cookie Law Info. Nu sunt prea sigură că am făcut totul bine. Mi-ar putea spune cineva dacă este corect, vă rog? Pe lecturirecenzate.ro.
Cum se poate pune pe un site de pe Blogger? Am încercat cu site-urile recomandate de Google: Cookie Consent de la SilkTide
Cookie Control de la CIVIC, dar nu am reușit. E drept, nici engleza mea nu e strălucită, nici cunoștințele de webmaster nu sunt grozave, dar până acum m-am luptat și m-am descurcat. Vă rog frumos, poate cineva să-mi dea niște îndrumări? Mulțumesc foarte mult!