Ca sa ne intelegem. Ai cerut 4 site-uri si le-ai primit. Nu-ti convin pentru ca sunt ale tale, pentru ca nu sunt pentru mobile, etc. Ai vrut sa-ti faci reclama sau nu, nu conteaza, eu nu o consider reclama, cat pierdere de vreme.
Daca vrei sa discutam mot-amot atunci ai cerut o mare tampenie: "4 site-uri" inseamna 4 site-uri, nu 4 home-page, iar niciodata un site nu este 100% (92-94%) valid in TOATE PAGINILE.
Deci ori renunti la mot-a-mot si faci plata, ori recunosti ca ai cerut o mare TAMPENIE si-ti asumi raspunderea pentru negative, fara sa jignesti si sa te dai victima.
Acum, sfatul meu (mai batran) este ca-ti pierzi vremea inutil cu optimizarea codului, pentru ca NU CONTEAZA atat de mult cat crezi tu. Daca ar conta, atunci toate site-urile vechi, detinute de branduri de renume, portalurile, magazinele, etc ar ranka mult in spate. Google nu face altceva decat sa-ti ofere un tool care sa te ajute sa-ti faci curat prin casa, dar daca la mine in casa nu e curat, nu inseamna ca nu rankez. Orice site se poate optimiza ulterior, dupa ce ajunge in top, daca proprietarul lui doreste. Optimizarea on-page nu inseamna sa obtii "peste 80%, pentru mobile şi 92-94%, desktop", iar daca tu asta ai inteles, atunci posteaza la incepatori.
Postul tau nu poate intra in categoria "educativ", pentru ca nu este nimic de "testat" sau de "invatat" din el. Este doar o mare pierdere de timp si nu este un test SEO, este un task poate pentru marketplace, similar cu cel pe care eu il dau la interviul de angajare pentru secretare: gasiti-mi 30 de site-uri cu oferte si reduceri. Asta e test seo? NU. E un task!
Nu poti intelege nimic dintr-un task, poti doar sa-l faci sau nu. Sa luam un site sa vedem cum se poate optimiza? Nu exitam persoane cu probleme in optimizare, daca vorbim de cod valid, pentru ca REPET, un site nu este niciodata VALID in toate paginile.
Ghici ce? Un portal, magazin, etc nu rankeaza cu index, cat cu pagini interne si nu sunt optimizate, dar ghici ce: RANKEAZA!
---------------
Daca nu intelegi nimic din ce am scris si iar te dai victima, atunci accepta negativele, ca un seo-ist mandru ce esti!