Nu mai stiu exact, caci am sters mesajul din wmt (automat de altfel) , undeva pe la inceputul lui Martie.
Versiune printabilă
Nu mai stiu exact, caci am sters mesajul din wmt (automat de altfel) , undeva pe la inceputul lui Martie.
As vrea ca atunci cand oferiti feedback in privinta unor modificari sau penalizari sa dati in mare si niste informatii despre site-uri. Ne interesaeaza footprints pe care sa le putem urmari sau identifica.
Am sa fac o lista ca sa va fie mai usor:
1. Site de pe .ro sau .com
2. Gazduit pe .ro sau pe .com
3. IP unic sau sharing?
4. Link building facut prin ..?
5. Pozitiile modificate sau penalizarea?
6. Anunt in prealabil pe GWT?
7. Perioada cand ati observat miscarile
8. Alte specificatii pe care le puteti da....
Cu cat informatiile coincid la mai multi cu atat mai clar ca putem identifica un model de actualizare sau penalizare.
1. Siteul de care vorbesc este pe .ro
2. Gazduit pe ip romanesc
3. Ip-ul nu este unic
4. In ultima luna am luat un pachet de inscriere in 100 de directoare
5. In prezent pozitia 40, pana acum nu exista in primele 50 de pagini cu indexul. Rankam in schimb pe pozitia 90 cu o pagina interioara.
6. Da, am primit un mesaj automat in gwt, dar judecand dupa cele descrise de Marius Cristian, nu mai stiu daca penalizarea a fost ridicata datorita cererii de reconsiderare sau a modificarilor de algoritmi din ultima perioada.
7. Inceputul lunii Martie
8. Siteul era penalizat doar pe index, pe anumite cuvinte cheie. In rest ranka normal.
1.1. Toate continut in limba romana.
1.2. Majoritatea extentiii internationale
2. Gazduite in RO si USA
3. Majoritatea sharing pe acelasi IP, dar si share pe alt IP sau pe IP-uri unice
4. Retea proprie+ parteneri si inscrieri in directoare
5. Exludere pagina index din cautari ptr toate siteurile. Pentru siteul important, care a reprezentat ceva la vremea lui, au fost exceptate de la excludere cuvintele ptr care siteul era clasat in fata concurentului principal (care era tot ale meu; acelasi cont adsense, analitycs si wmt, dar ip diferit).
6. Doar unul inscris in WMT, neprimit mesaj in wmt.
7. Ridicare penalizari ptr circa 9 siteuri de pe 3-4 nise diferite pe data de 07.02.2012.
8. E mult de scris, am si statisticie detaliate. :D Ma mai gandesc, m-ar mobiliza niste raspunsuri [bune] primite aici la [chestiuni mult mai simple]: http://forum.seopedia.ro/google/2148...tml#post195191 sau la http://forum.seopedia.ro/webmaster-t...tml#post195873
Imediat ce am vazut modificarile m-am gandit la un plugin cu care sa pot vedea ce se intampla direct in pe pagina Google si uite ce am gasit Urmareste trendurile in SERPs direct de pe Google | Nimicul lui Krumel
Sper sa va ajute.
Multumesc robyroy si Marius Cristian pentru detalieri.
foarte-foarte buna aditie.
10x krumel
foarte util, multumim !
Misto jucaria. Il iau si eu la o tura :)
Am un site care nu am facut nimik la el de 10 luni si a urcat pe un cuvant greu pe locul 7 .La cel care muncesc zilnic sa dus naiba in jos :) deci cine sa mai inteleaga.De acuma nu muncim si urcam :D