Uite si aici un experiment de genul asta : Whoa... Can Query Volume Directly Influence Rankings? | SEOmoz , si nu vad de ce i s-ar asocia numele de black-seo.
Versiune printabilă
Uite si aici un experiment de genul asta : Whoa... Can Query Volume Directly Influence Rankings? | SEOmoz , si nu vad de ce i s-ar asocia numele de black-seo.
Imi pare rau sa va dezamagesc dar aceasta metoda nu exista. Nu se poate pune asa ceva in practica! Google monitorizeaza la un calculator atat ip-urile cat si macurile sistemul de operare , browserul cat si frecventarea acelei cautari plus ca google nu ia aceste sugesti de la toti "prostii" ci de la cei care sunt logati pe un cont google in momentul cautarii. Nu va mai ganditi la prostii pentru ca nu pacaleste nimeni Google!
Metoda exista. Am verificat-o personal, si nu o singura data, si functioneaza.
Si se justifica timpul acordat metodei, daca o folosesti coroborat cu celelalte metode WS.
Google se bazeaza extrem de mult pe sugestii.
Cat despre cum sa schimbi IP sau cum sa iti reuseasca aceasta metoda, e alta poveste.
Cu "prapadita" asta de metoda care, cica nu functioneaza, am dus vre-o 3 site-uri, in 2 luni, pe prima pagina in google.
Si am vazut si clienti care "si-au dat cu tesla ..." folosind aceasta metoda in necunostinta de cauza. Pentru aceia, cam orice metoda de SEO as aplica, greu ii mai scot la lumina, ca sa fie gasiti dupa cuvintele care chiar au relevanta pentru afacerea lor.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Si apropo, nu e ultima tehnica de SEO, este valabila de vre-o 4 ani.
exista intr-adevar metoda insa e greu sa o faci pt cuvinte cheie cu peste 1 milion de cautari... cum ar fi sa ma apuc eu acum sa fac la jocuri, cu 25 de milioane de cautari, sa imi arate ejocuri ca sugestie... nu as rezolva nimic nici in secole..
merita probabil daca rata de conversie e f.mare pe respectivul cuvant si nu are multe cautari... ori daca tot nu are multe cautari deci probabil nici cine stie ce concurenta, de ce sa nu faci seo si sa te complici cu balarii?