la cautarea credit apare credit brd si credit bcr deci apare si firma
Versiune printabilă
la cautarea credit apare credit brd si credit bcr deci apare si firma
As zice ca mai mult ca sigur exista sistem de autocorectie impotriva acestui tip de spam (de fapt este o componenta a altui tip de spam seo).
De fapt in preocuparea oricarui analist care trebuie sa traga concluzii statistice intra si eliminarea datelor "anormale". Pare logic ca si la Google sa existe asemenea preocupari.
Cunosc sistemul de ani de zile, insa nu am intalnit pana acum rezultate.
Nu stiu cat de mult ar ajuta chestia asta, doar poate facuta la o scala foarte mare, care presupune costuri foarte mari; sau mai bine zis facuta atat de inteligent incat google chiar si-ar schimba autosuggest-urile dupa cum vrem noi.
Nu stiu exact cum introduce google, dupa ce criterii autosuggest-urile; dar ma gandesc ca la un simplu search cu un singur IP nu sar putea introduce un suggest nou. Ar trebuii multe search-uri pe acelasi termen de la ip-uri diferite, in zile diferite si intinse pe o perioada "x" de timp eventual ca G sa nu se prinda de metoda.
Nas considera tehnica spam dar blackhat cu siguranta este deci nu e o optiune pt cineva care isi construiesti un brand/produs.
Our Online Reputation Management Playbook | SEOmoz
O poveste despre rezolvare a unei probleme cu Google Suggest. O companie avea in Google Suggest numele ei alaturi de cuvantul "scam" (tzeapa). E adevarat ca in cele din urma nu a fost eliminat cuvantul din Google Suggest insa au reusit sa rezolva problema modificand SERP-ul la acea cautare.
aceasta chestie este black seo.
De mers merge sigur, dar in chestii minore.
Daca faci acest lucru in masiv sau pe keyword-uri cu cautare mare va garantez ca va alegeti cu penalitati.
Ca sa va gaseasca e destul de simplu:
Un raport cu tipul browserului cu versiunea lui cu ip-urile cu numarul de user logati cu sistemele de operare etc.
La multe request-uri (cum ar trebui sa faci ca sa influentezi un keyword important) toate aceste rapoarte trebuie sa intre in niste valori bine stabilite.
Ai sarit din aceste rapoarte ... analiza manuala sau automata sau chiar penalizare :D
Am vazut pe DP ca se fac anumite grupuri pentru asa ceva.....
manipularea google suggest functioneaza si pe google.ro
eu am remarcat-o, fara sa vreau sa o influentez. pe o nisa foarte mica a urcat la sugestii cautarea efectuata de mine. (nu. nu eram logat)
dupa cum ziceam: la cautarea pe nisa aia foarte mica, nu faceam decat cateva cautari (sa zicem 10) pe zi. timp de cateva saptamani (3-4) si totusi a avut efect la suggests
:)) garantezi cu ce? penalizeaza ce? ce inseamna "masiv"? dar "cautare mare"? :)
pentru a aparea la suggest un timp indelungat, trebuie sa fie o constanta in timp.
In rest, cand e vreun buzz am impresia ca functioneaza ca si search-ul de la youtube, cred ca acolo se pot face niste teste sa vezi cum reactioneaza si pe urma sa aplici in G. Dar.. la cautari de volume mici nu merita, la cautari de volum mare trebuie sa sustii acele cautari un anumit timp si probabil ca trebuie sa fie si pe trend ascendent.
E si asta o metoda.. dar consider ca protectia e foarte buna si riscul e maxim.
voi nu vedeti ..
acesta e un site de seo .. cel putin asa e numele domeniului "SEOPEDIA".
Totusi in afara de cum sa pacalim google-ul sau cum sa fac un wp care sa copie content din alta parte sau altfel de chesti de genul acesta ... care nu sunt constructive nu sunt.
Ce imi place mie pe forum.softpedia.com .. nu ai voie sa vb de lucruri interzise de exemplu cum sa crackuesti un joc sau un program sau altfel de chestii de genul asta.
Asa ar trebui sa fie si aici. Ori vb de seo .. ori trecem pe partea cealalta si vb de black seo.
Ceea ce face google-ul e constructiv .. iar cei care gandesc ca o sa aibe 2-3 click-uri in plus numai sa "strice" un keyword nu e constructiv deloc.
Toate tehnicile acestea "black seo" se rasfrang automat in noi toti, si atunci nu va avea nimeni de castigat.