-
Pai hai sa zicem ca avem doua site-uri. Pentru unul vezi numarul de like-uri pentru ca e public pe site, dar pentru al doilea nu il vezi ca nu este nici unde. Ce faci in locul lui Google? Presupui cam cate like-uri are al doilea site? Uite cazul Tweeter - pe care puteau sa il indexeze in totalitate si tot nu au tinut cont de el pana nu li s-a dat acces la date...
Si as mai adauga ca numarul de like-uri din facebook poate fi falsificat etc. etc. Nu ai nici o idee cine a dat like si de ce, asa ca tot mai sigur e ceva care e al tau si cu siguranta a fost gandit din start sa nu poata fi prostit asa usor.
-
Eu am impresia ca +1 e de fapt un upgrade la steluta de favorite.
Exemplu: am dat +1 la un site pe .com iar pe .ro cand am cautat keyword-ul respectiv mi-a aparut ca prim rezultat site-ul pe care l-am plus-uit dar ca si cum i-as fi dat steluta (aparea cu steluta inainte)
-
Dupa parerea mea prostie foarte mare fiindca sunt utilizatori care habar n-au ce e ala buton de Like si de exemplu daca dau un cadou gratuit pentru fiecare care apasa butonul cred ca o sa iasa altceva decat ar fi scopul butonului .....
-
Google are oameni inteligenti cu IQ mare dar duce lipsa de idei originale si de oameni cu EQ-ul mare.
Eu sunt de parere ca acest proiect va fi un esec, cel putin pana cand o sa adauge si optiunea de embed pe site.
Deja incep sa se strice lucrurile chiar in interiorul Google-ului, unde un anumit departament sufera pierderi din cauza actiunii facute de altul.