-
Disparut din Google
Salut
Incepand de ieri dupa masa mi-au disparut din google doua site-uri. Singurul aspect comun pentru aceste doua site-uri fiind hostul, am vorbit cu cei care imi furnizeaza acest serviciu totul e ok zic ei.
Nu am facut nici o modificare in ultimul timp la site-uri, nu stiu sa fi incalcat vreo regula candva.
Unul dintre site-uri este Intrebari si raspunsuri
Daca ma poate lamuri cineva.
Multumesc
-
Ai About 1,310 results (pagini indexate).
Ce anume a disparut?
-
Cuvintele cheie care aduceau 90 % din trafic.
-
Acelea fiind?
Posibil sa fie si neconcordante intre continut, care adesea e adult:
"Buna am 15 ani si de 6 luni am inceput sa imi fac lab*. Ca sa ma ex*** mai tare..."
E f ciudat ca nu avertizezi pe cei sub 18 ani asupra continutului sau ca aprobi astfel de intrebari.
Rugamintea mea e ca inclusiv atunci cand postezi un link pe seopedia sa avertizezi ca are continut adult. Avem si useri minori...
Maria?
-
Nu prea cred sa fie acest motivul, cel putin in ultimile 6 luni l-am monitorizat din acest punct de vedere.
E vorba de doua site-uri celalalt nu are nicio scapare de acest gen.
Cuvantul ,,Lab*"..............este unul care poate crea probleme, adica google il considera o problema ?
-
-
Ma indoiesc ca ar fi penalizat din cauza continutului respectiv. Ai parsat cumva alte siteuri de intrebari, ai mult continut duplicate ?
-
E vorba de doua site-uri, celalalt nu contine de cat articole si are cu totul alta nisa. Practic nu a fost facuta nici o modificare, intrebarile sunt puse de vizitatori, uneori pe acelas subiect dar doar atat nu poate fi vorba de continut duplicat.
-
Poate e unul din testele pe care le face Google. Ramane sa vedem in cateva zile.
-
si mie mi-a disparut unul din cautari + numele domeniului tot de ieri... siteul era vechi si foarte optimizat
chiar nu exista motiv de penalizare
sunt mai mult decat convins ca isi va reveni sigur